Antena Meniu Search
x

Fost polițist, reținut pentru proxenetism. Victimele reţelei din care făcea parte ar fi avut coduri de bare și preț (VIDEO)

Trei dâmbovițeni, prin care un fost poliţist, au fost reţinuţi de DIICOT într-un dosar de proxenetism.

Vezi și

Trei dâmbovițeni, prin care un fost poliţist, au fost reţinuţi de DIICOT într-un dosar de proxenetism în care procurorii au cooperat cu investigatorii din Spania, acolo unde proxeneții plasau fete.

Tinerii au fost duși în arestul poliției și astăzi vor fi duși în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Unul dintre ei este un fost agent de la Serviciul Rutier Dâmboviţa. A lucrat acolo până în 2008, când a fost prins în timp ce lua mită și, în încercarea de a scăpa cu faţa curată, ar fi înghițit banii. Imediat după aceea, poliţistul prins în flagrant a demisionat.

Un altul, Marius Tudorache, zis Becu, este cunoscut drept un interlop periculos, care i-ar fi luat locul lui Clămparu pe piața de prostituate din Spania. De acolo au venit si dezvaluiri incediare ale scalvelor sexuale. Fetele au povestit că erau marcate cu coduri de bare și preț. 13 percheziţii s-au făcut în acest caz, 6 în România şi 7 în Spania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fost polițist, reținut pentru proxenetism. Victimele reţelei din care făcea parte ar fi avut coduri de bare și preț (VIDEO)