Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Fost primar al unei comune din Iaşi, acuzat că a răpit şi sechestrat un bătrân ca să muncească la ferma lui

Un fost primar dintr-o comună din Iaşi a fost ridicat astăzi de poliţişti. Acuzaţiile care i se aduc sunt parcă desprinse dintr-un scenariu de film. Fostul edil este acuzat că a răpit de pe stradă şi a sechestrat un bărbat de 62 de ani, pe care l-a obligat să muncească la ferma lui. Anchetatorii au descoperit că nu ar fi la prima abatere.

de Clara Mihociu

la 14.08.2024 , 17:29

Fostul primar din comună Schitu Duca, Mihai Mihalache, cel care până în 2020 a fost la cârma comunei, a fost dus la audieri. Este acuzat de anchetatori că ar fi lipsit de libertate în mod ilegal un bărbat de 62 de ani și l-ar fi supus la munci forțate. Mai mult, spun anchetatorii, în perioada 2015-2020, timp în care încă era primar în acea comună, ar fi ținut o altă persoană sechestrată în fermă pe care o deține. De dată această, bărbatul de 62 de ani a fost luat de pe stradă chiar din comună Schitu Duca și dus la fermă respectivă. Cineva a sunat însă la 112 să anunțe de această situație. În localitate s-ar fi știut de această situație, dar până acum nimeni nu ar fi luat măsuri. Pe rețelele de socializare circulă un videoclip cu o fosta victima care explică cum a fost sechestrat și supus la munci grele în fermă.

Vezi și
Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Fost primar al unei comune din Iaşi, acuzat că a răpit şi sechestrat un bătrân ca să muncească la ferma lui