Antena Meniu Search
x

Galerie foto Fosta soacră a Iuliei, detalii tulburătoare: "Se temea foarte tare. Era presată de fostul iubit. S-a rugat mult de fiul meu să nu plece în Austria"

Detalii tulburătoare din viaţa Iuliei, mama din Timişoara, care s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje din centrul oraşului. Deşi în fotografiile de pe reţelele de socializare, tânăra mămică poza zâmbitoare, în realitate femeia trăia o adevărată dramă.

de Redactia Observator

la 05.05.2022, 12:00

Voia să se împace cu tatăl copiilor săi, bărbatul care i-a fost iubit încă din liceu, însă în acelaşi timp trăia sub ameninţarea unui fost iubit, Marcel. Asta spune fosta sa soacră, care susţine că Iulia i-ar fi povestit în urmă cu doar câteva zile, pe 18 aprilie, că aceasta se temea şi că „avea o frică”.

În plus, bunica micuţilor spune că în ziua fatală, Iulia a ajuns la grădiniţă cu copiii, pentru că a fost zărită pe geam de directoare, doar că nu i-a mai lăsat acolo. I-a luat cu ea, spre blocul de unde s-au aruncat împreună spre moarte.

"Eu nu cred, era o mamă bună, care îşi iubea foarte mult copiii. Eu cred că a fost împinsă de altcineva pentru că eu m-am trezit cu ea la ziua mea şi atunci mi-a zis la fel că vrea să se împace şi să îşi refacă familia. Ca niciodată a venit şi mi s-a deschis. Noi nu eram nici prietene, dar nici duşmance. O relaţie de noră-soacră. Şi totuşi a ţinut foarte mult să îmi povestească că a greşit mult, că nu se înţelege cu băiatul care era atunci. Marcel. Locuia tot în Timişoara. El cred că e vinovat, pentru că a pus foarte multă presiune. Îmi spunea că pune presiune, o ameninţă cu copii. Nu ştiu ce a mai avut ea pe suflet, pentru că după toate fazele astea, a spus că vrea să se întoarcă în familie, a şi depus actele, să se căsătorească din nou şi să-şi crească împreună copiii şi a zis că vrea să mai stăm o dată la un pahar pentru că voiam să îmi dea mai multe detalii. În 18 aprilie, pentru că era ziua mea”, a declarat fosta soacră a Iuliei pentru Acces Direct.

S-a rugat foarte mult de Alex să nu plece

Pe acelaşi subiect

Bunica mai spune că Iulia se temea mult de Maricel şi de ameninţările sale. Tânăra se despărţise de bărbat, după ce l-ar fi prins cu bona. Şi ar fi vrut să se împace cu Alex, tatăl copiilor săi. Ultima dată s-a rugat de el să nu plece în Austria şi să rămână lângă ea ca să o protejeze.

„Fata avea o frică, dar nu a mai apucat să îmi povestească, urma să stăm la poveşti, a împins-o să facă gestul ăsta. Era o mamă care îşi iubea foarte mult copiii, nu ar fi făcut aşa ceva. Ea a pornit să îi ducă la grădiniţă, nicidecum să se omoare. O teroriza Marcel, mi-a spus doar că l-a prins că a înşelat-o cu bona, menajeră. A plecat să se plimbe de nebun, pe străzi. I-a zis unei prietene de-a Iuliei. Ea a fost foarte închisă cu această relaţie şi totuşi să aibă o presiune prea mare. Cred că nu mai putea.

Anul trecut, înainte de Crăciun, mi-a dat un telefon să-şi ceară iertare pentru tot ce a făcut şi s-a întâmplat, a spus că este prea tânără şi atâta a judecat. S-a despărţit de băiatul meu şi şi-a făcut o altă relaţie. Acum voia să refacă relaţia pentru că şi-a dat seama că a greşit şi dacă pot să o iert şi că ea vrea să fie bine. Normal că am iertat-o, era mama copiilor.

Nu ştiu concret motivul divorţul, după am văzut că e cu altcineva. Îşi dorea foarte mult să vină înapoi. Băiatul meu mi-a spus că s-a rugat foarte mult de el să nu plece, dar i-a zis că trebuie să meargă că are serviciu. A zis că vreau să am şi eu pe cineva, care să mă apere. avea o frică, nu ştiu de unde o avea.

Se ducea la grădiniţă. chiar au ajuns la grădiniţă pentru că i-a văzut directoarea pe geam. Doar că s-a întâmplat ceva pe drumul spre grădiniţă, ceva foarte grav. O fi primit un telefon de la Maricel şi nu au mai ajuns copiii la grădiniţă. S-a dus direct pe bloc şi s-a aruncat. Alex nu mai ştie nici de el. Să-ţi înmormântezi copiii nu mai ai cum să ai cuvinte”, mai spune Elisabeta Darotz, mama fostului soț al Iuliei.

Pe de altă parte, soacra Iuliei mai spune că a discutat şi cu Marcel, fostul iubit al Iuliei. Şi că bărbatul nu recunoaşte că ar fi ameninţat-o. Dimpotrivă, ar fi dorit să se împace cu el. ”Eu am vorbit cu Marcel. Omul este plecat la Deva. Nu știu ce să vă zic. Era foarte calm. Nu recunoaște că a amenințat-o, dar a spus că a vorbit înainte cu o seară, luni, cu ea, și a spus că vor să se împace”.

Reamintim că pe 3 aprilie, dimineaţa, femeia de 33 de ani a plecat să îi ducă pe copii la grădiniță. Câteva zeci de minute mai târziu, a fost găsită prăbușită în fața unui bloc cu zece etaje. Lânga ea, erau băieţelul de 3 ani şi fetiţa de 6.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fosta soacră a Iuliei, detalii tulburătoare: "Se temea foarte tare. Era presată de fostul iubit. S-a rugat mult de fiul meu să nu plece în Austria"