Antena Meniu Search
x

Video Foști iubiți au murit împreună, arși de vii, într-o casă din Argeș. Aveau împreună doi copilași, un băiețel de 3 ani şi o fetiță de doar 8 luni

Caz tulburător în localitatea Stolnici, judeţul Argeş. Doi foşti concubini au murit arşi de vii după ce în locuinţa în care se aflau a avut loc o explozie urmată de incendiu. Rudele spun că cei doi erau certaţi, iar bărbatul şi-ar fi ameninţat cu moartea fosta parteneră. Este o anchetă dificilă, iar anchetatorii încearcă acum să pună toate informaţiile cap la cap. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

De Mariana Zaharia la 07.10.2022, 10:12
Vezi și

Tânara avea 19 ani, iar fostul iubit era cu 20 de ani mai mare decât ea. Polițiștii așteaptă autopsia ca să pună toate informațiie cap la cap. 

Bunicul fetei care și-a pierdut viața: A intrat în casă, a închis uşa. Eu eram afară, pe scaun, acolo. Şi am auzit geamul bubuind.

Nenorocirea a avut loc ieri după-amiază. Cei doi foşti concubini au fost găsiţi carbonizaţi sub un perete doborât de explozie.

Viorel Ghiold, ISU Argeș: La sosirea echipajelor de intervenţie am descoperit sub dărâmături două victime carbonizate. Echipajul a lichidat incendiul şi am aşteptat sosirea poliţiei. 

Pe acelaşi subiect

Tânăra și fostul ei iubit aveau împreună doi copilași

Cei doi locuiau în Franţa, erau împreună de câţiva ani şi aveau împreună un băiat în vârstă de 3 ani şi o fată de doar 8 luni. Tânăra de 19 ani ar fi fost agresată în nenumărate rânduri de iubitul cu 20 de ani mai în vârstă, spun rudele fetei. La ultima ceartă tânăra ar fi decis să se despartă de concubinul agresiv. Şi-a luat copii şi s-a întors la părinţii ei, la Stolnici. 

S-au despărţit sau ce s-a întâmplat?

Da, că o bătea în Franţa şi o trimtea la cerşit.

Orbit de furie, fostul iubit al fetei ar fi dat foc casei, în timp ce se aflau înăuntru

Bărbatul de 39 de ani nu a vrut să renunţe la fată. Aşa că a venit de mai multe ori la casa din Stolnici, pentru a-i cere să-l ierte. La ultima vizită, însă, orbit de furie, bărbatul ar fi luat o decizie cutremurătoare: să dea foc casei, în timp ce se aflau înăuntru.

Sevastian Pupăză-Roşu, primar Stolnici: Bunica fetei a decedat la Bucureşti, la un spital. Părinţii fetei erau plecaţi la Bucureşti să o ia pe femeie de acolo, să o ducă la Mihăieşti, să o înmormânteze, toate cele necesare. În lipsa lor, s-a întâmplat ce e aici. 

Vecin: Am auzit strigând ''tataie'' şi după a bubuit. Ieşea fum deja, peretele pica. Am sărit cu găleata, până am ocolit, să sting focul. 

În casă se afla şi bebeluşul de 8 luni

În momentul tragediei, în casă se afla şi bebeluşul de 8 luni, dar acesta a fost salvat la timp de străbunicul lui.

Bunicul tinerei: Copilul era în prima cameră, am luat copilul, l-am pus în cărucior şi m-am zbătut, dar nu am putut să intru acolo. Era focul prea puternic, era fum. Nu am putut să intru din cauza fumului. 

Mai multe echipe de criminalişti au fost trimise la faţa locului pentru strângerea dovezilor, iar în locuinţă, printre alte obiecte, a fost găsit şi un recipient cu benzină. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Foști iubiți au murit împreună, arși de vii, într-o casă din Argeș. Aveau împreună doi copilași, un băiețel de 3 ani şi o fetiță de doar 8 luni

Breaking News

Aderarea României la Schengen, primul punct pe ordinea de zi a Consiliului JAI din 8 decembrie

Aderarea României la Schengen, primul punct pe ordinea de zi a Consiliului JAI din 8 decembrie