Antena Meniu Search
x

Fostul acţionar dinamovist Vasile Turcu ar fi lăsat un BILET DE ADIO: ”Îmi pare rău că..."

Vasile Turcu (62 de ani), fost acționar la Dinamo, a încercat să se sinucidă, ieri, în vila lui din București. Descoperit fără suflu de soție, care a chemat și Ambulanța, omul de afaceri se zbate între viață și moarte la Spitalul de Urgență Floreasca.

Omul de afaceri Vasile Turcu, care se află internat în stare critică la Spitalul Floreasca, după ce a încercat să se sinucidă, ar fi lăsat un bilet de adio.

Potrivit site-ului libertatea.ro, procurorii de la Parchetul Tribunalului București și polițiștii de la Omoruri au verificat încăperea în care s-a produs tentativa de sinucidere, soţia omului de afaceri şi manajera familiei, fiind audiate.

“Totul a plecat de la supărări de pe urma afacerilor care nu-i mai mergeau. Pe fondul afec­țiunilor cardiace de care suferea, agravate de vremea schimbătoare, Vasile a intrat în depresie. Puțină lume știe: și tatăl lui e într-o situație gravă, în comă, la același spital! Vasile ar fi lăsat un bilet de adio, în care, între altele, explica familiei ceva de genul: «Îmi pare rău că nu vă mai pot sprijini cum o făceam cândva»”, a declarat un apropiat de-al afaceristului.

Fost acționar la Dinamo, Vasile Turcu (62 de ani), a încercat să se sinucidă în vila lui din București. Soţia acestuia l-a găsit în sala de fitness de la subsolul imobilului. Potrivit sursei citate, Turcu avea în jurul gâtului un cordon de halat de baie și atârna de bara unui spalier. Șocată, femeia a avut puterea să taie ștreangul, în timp ce menajera a sunat la 112. Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului, iar personalul medical l-a resuscitat zeci de minute pe Turcu, apoi l-a transportat la spital, în stare de inconștiență. Manevrele au durat peste două ore.

Pe acelaşi subiect

Poliţia Capitalei a deschis în acest caz un dosar. 

"Poliţia a fost sesizată cu privire la un bărbat care ar fi avut o tentativă de suicid. Acesta a  fost preluat de către un echipaj de salvare şi transportat la spital. În acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti, Serviciul Omoruri efectuează cercetări în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, a precizat Poliţia Capitalei.

În vârstă de 62 de ani, Vasile Turcu este patronul grupului Romconstruct, care a obţinut mai multe contracte cu statul, printre care cele pentru renovarea clădirii Operei Naţionale din Bucureşti, a Muzeului Naţional de Istorie a Românilor şi a Arcului de Triumf.

În noiembrie 2008, Turcu a fost audiat de DNA în legătură cu renovarea Operei Naţionale.

Vasile Turcu a fost acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti între 2004 şi 2011. El s-a retras de la clubul dinamovist vânzându-i acţiunile lui Nicolae Badea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fostul acţionar dinamovist Vasile Turcu ar fi lăsat un BILET DE ADIO: ”Îmi pare rău că..."