Antena Meniu Search
x

Mii de români au distribuit fotografia unui castel din Germania, convinşi că se află în Arad, acuzând autorităţile că nu promovează frumuseţile României

Mii de români au distribuit o fotografie cu un castel din Germania, convinşi că se află într-o comună din judeţul Arad. Farsa îi aparţine unui medic stomatolog care a vrut să demonstreze cât de repede dau românii o veste mai departe fără să facă vreo verificare.

Vezi și

Mii de români au distribuit o fotografie cu un castel din Germania, convinşi că se află într-o comună din judeţul Arad.

Farsa îi aparţine unui medic stomatolog care a vrut să demonstreze cât de repede dau românii o veste mai departe fără să facă vreo verificare.

Autorităţile, acuzate că nu promovează frumuseţile României

În timp ce internauţii condamnau autorităţile că nu promovează suficient acest castel, în comuna cu 1500 de suflete, localnicii nu aveau nici cea mai mică idee că au o astfel de bijuterie în sat şi că au devenit celebri peste noapte.

Cetatea Eltz din Germania este una dintre cele mai frumoase construcţii medievale din Europa.

Farsa, pusă la cale de un stomatolog din Arad

Un stomatolog din Arad a descris-o însă ca fiind un castel  mirific din comuna arădeană Ususău.

Ce trebuia să fie o glumă pentru prieteni, s-a transformat rapid într-un mesaj viral pe Facebook.

Postarea a strâns mii de aprecieri şi distribuiri ale românilor convinşi că cetatea se află în România.  

Localnicii nu au gustat gluma

Localnicii află de la echipa Observator că au ajuns totusi celebri pe internet. Iar mulţi nu au gustat gluma făcută pe seama lor.

Daniel Rapcău este cel de la care a pornit totul. Un medic stomatolog din Arad care a aflat cu această ocazie cât de uşor se pot răspândi pe internet informaţiile false.

Între timp, medicul a şters postarea de pe Facebook, după ce a primit sute de cereri de prietenie de la necunoscuţi, dar şi unele mesaje ofensatoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Mii de români au distribuit fotografia unui castel din Germania, convinşi că se află în Arad, acuzând autorităţile că nu promovează frumuseţile României