Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fragmente de dronă rusească, găsite în zona canalului Litcov, la 1 km de confluența cu brațul Sf. Gheorghe. Mesajul MApN

Fragmente de dronă au fost găsite, vineri, în zona canalului Litcov, la aproximativ un kilometru de confluenţa cu braţul Sf. Gheorghe, Poliţia de Frontieră anunţând Ministerul Apărării. Autorităţile anunţă că resturile sunt într-o zonă extravilană şi vor fi expertizate.

de Redactia Observator

la 04.10.2024 , 21:50

Fragmente de dronă, în zona canalului Litcov Fragmente de dronă, în zona canalului Litcov - News.ro

Poliția de Frontieră a informat Ministerul Apărării Naționale, vineri, cu privire la existența unor fragmente de dronă de origine rusească în zona canalului Litcov, la aproximativ un kilometru de confluența cu brațul Sf. Gheorghe.

Fragmente de dronă de origine rusească

O echipă de specialiști din MApN, Serviciul Român de Informații și Ministerul Afacerilor Interne a cercetat, vineri, perimetrul indicat. Astfel, echipa a ridicat fragmente ale unei drone de origine rusească, urmând ca acestea sa fie expertizate, conform procedurilor legale.

Articolul continuă după reclamă

MApN menționează că zona cercetată se află într-un spațiu extravilan, nefiind afectate elemente de infrastructură. "Ministerul Apărării Naționale transmite un mesaj ferm de condamnare a acestor atacuri executate de Federația Rusă împotriva unor obiective și elemente de infrastructură civilă ucrainene, care sunt nejustificate și în gravă contradicție cu normele de drept internațional", arată MApN.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Fragmente de dronă rusească, găsite în zona canalului Litcov, la 1 km de confluența cu brațul Sf. Gheorghe. Mesajul MApN