Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fratele Biancăi Drăguşanu, snopit în bătaie la Timişoara. Trei poliţişti şi un jandarm au fost reţinuţi

Trei poliţişti şi un jandarm au fost reţinuţi de procurorii militari după ce l-ar fi snopit în bătaie pe fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu.

de Redactia Observator

la 06.12.2017 , 16:29

Trei poliţişti şi un jandarm au fost reţinuţi de procurorii militari după ce l-ar fi snopit în bătaie pe fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu.

Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timişoara, iar astăzi, procurorul de caz a decis reţinerea a trei poliţişti şi a unui jandarm care au participat la scandalul în care fratele Biancăi Drăguşanu a fost bătut.

"Trei polițiști din cadrul I.P.J Timiș și un jandarm au fost reținuți pentru 24 de ore într un dosar instrumentat de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara, cu sprijinul Poliției Romane.  Întrucât împotriva celor trei politisti a fost pusa în mișcare acțiunea penala, aceștia au fost puși la dispoziția inspectoratului, conform LG 360/2002 privind Statutul Polițistului", se arată într-un comunicat al anchetatorilor.

Articolul continuă după reclamă
Bogdan Dragos, fratele vitreg al Biancai Dragusanu, la nunta vedetei TV
Pe acelaşi subiect

Fratele Biancăi Drăguşanu, snopit în bătaie de poliţiştii care l-au confundat

Scandalul în urma căruia Bogdan Dragoş, fratele vedetei TV Bianca Drăguşanu, a fost bătut cu sălbăticie de poliţişti s-a întâmplat pe 22 noiembrie 2017, în localitatea Urseni din judeţul Timiş.

Fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu se afla alături de un prieten într-o maşină, atunci când au fost traşi pe dreapta de poliţişti care se aflau într-o razie în satul Urseni. La acţiunea Poliţiei au participat mascaţi din cadrul IPJ Timiş şi jandarmi.

Cei doi tineri au fost confundaţi cu doi infractori şi au fost reţinuţi. Nu oricum, ci trântiţi la pământ şi imobilizaţi cu brutalitate, cu picioarele pe cap, deşi le-au explicat oamenilor legii că nu sunt infractorii pe care îi caută şi că pot dovedi cu actele din maşină acest lucru.

Cei doi au fost duşi la maşini separate ale Poliţiei şi au fost bătuţi cu pumnii şi cu picioarele.

În urma bătăii, cei doi au ajuns la spital, unul cu splina ruptă, iar celălalt cu trei coaste rupte şi numeroase leziuni la nivelul abdomenului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Fratele Biancăi Drăguşanu, snopit în bătaie la Timişoara. Trei poliţişti şi un jandarm au fost reţinuţi