Antena Meniu Search
x

Bianca Drăguşanu a devenit mamă. Fetiţa va purta numele Sofia Natalia (FOTO)

Bianca Drăguşanu a născut astăzi o fetiță sănătoasă, ce va purta numele Sofia Natalia, după cum chiar mama ei a anunțat.

Bianca Drăguşanu a născut astăzi o fetiță sănătoasă, ce va purta numele Sofia Natalia, după cum chiar mama ei a anunțat. 

Cu doar o zi înainte, Bianca Drăguşanu a postat pe Facebook o poză înainte de a merge la atelierul de croitorie pe care îl deţine.

La trei ani de la nuntă, visul Biancăi s-a împlinit și, astăzi, a devenit mămică. Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit pe 30 septembrie 2013. După ce a reușit să păstreze sarcina secretă mai multe luni, vedeta a făcut marele anunț abia în mai, când era deja gravidă în cinci luni. 

Pe lângă operația de cezariană, blonda va beneficia de servicii de cinci stele pe toată perioada internării și de cursuri de îngrijirea nou-născutului.. 

Deși nașterea era programată pentru ora 16.00, blonda ajuns mai repede pe masa de operație. Din cauza oboselii și a emoțiilor, aceasta a acuzat stări de rău, însă a fost repede stabilizată. Iubitul ei și tatăl copilului, Victor Slav, nu s-a mișcat de lângă ea.

Fosta asistentă tv a declarat pe parcursul celor nouă luni de sarcină că în proporţie de 80 la sută este decisă să nu îşi alăpteze la sân fetiţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Bianca Drăguşanu a devenit mamă. Fetiţa va purta numele Sofia Natalia (FOTO)