Antena Meniu Search
x

Doi fraţi au plonjat cu maşina într-un râu, în Bistriţa-Năsăud. Unul a murit pe loc, celălat este în stare gravă

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea Mintiu, Bistriţa-Năsăud. O maşină în care se aflau doi tineri din Nimigea, fraţi, a lovit un cap de pod, apoi a plonjat într-un pârâu. 

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp în localitatea Mintiu, Bistriţa-Năsăud. O maşină în care se aflau doi tineri din Nimigea, fraţi, a lovit un cap de pod, apoi a plonjat într-un pârâu. 

Accidentul s-a produs în această dimineață pe DJ 173 B, în localitatea Mintiu. 

Din primele informații maşina se deplasa pe direcția Nimigea-Mintiu, când șoferul a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care a plonjat cu mașina într-un pârâu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului extrem de violent, cei doi frați au rămas încarcerați.

A fost nevoie de ajutorul pompierilor militari pentru a fi scoşi din autoturism.

Doi fraţi din Nimigea, accident groaznic în localitatea Mintiu

Dacă unul dintre tineri a fost scos conștient, cel de-al doilea a fost găsit de pompieri inconștient, în stop cardio-respirator. 

Din nefericire, echipajul medical SMURD i-au aplicat acestuia manevre de resuscitare, însă, în ciuda eforturilor, tânărul de 21 de ani a fost declarat decedat.

„Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele medicale, organismul bărbatului în vârstă de 21 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel s-a declarat decesul la fața locului. Cealaltă victimă (bărbat), în vârstă de 19 ani va fi transportată la spital pentru continuarea investigațiilor medicale. 

Autoturismul a fost găsit de către pompierii militari într-un pârâu la marginea drumului”, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Potrivit bistriteanul.ro, cei doi tineri, Daniel Lup (19 ani) și Beniamin Lup (21 de ani), originari din Nimigea de Jos, sunt frați. La volan era cel mai tânăr, care a scăpat cu viață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Doi fraţi au plonjat cu maşina într-un râu, în Bistriţa-Năsăud. Unul a murit pe loc, celălat este în stare gravă