Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fraţii care l-au ucis pe şeful de post din Vişeu de Jos, condamnaţi la închisoare pe viaţă

Cei doi fraţi care l-au ucis pe şeful de post din Vişeu de Jos în ianuarie 2017 au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă de Tribunalul Maramureş.

de Redactia Observator

la 20.02.2018 , 16:03

Cei doi fraţi care la începutul anului trecut l-au omorât pe şeful Postului de Poliţie Vişeu de Jos au fost condamnaţi, marţi, de Tribunalul Maramureş, la închisoare pe viaţă. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Tribunalul Maramureş a hotărât, marţi, condamnarea fraţilor Ioan Aurelian Tomoiagă şi Marius Ovidiu Tomoiagă la închisoare pe viaţă pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, cei doi ucigându-l pe Gheorghe Nistor, şeful de post din Vişeu de Jos, la începutul lunii ianuarie 2017, chiar în sediul Poliţiei.

De asemenea, fraţii au fost obligaţi la plata sumei de 5.000 de euro, reprezentând daune morale, către partea civilă Aurica Dascălu.

Articolul continuă după reclamă

Totodată, Tribunalul Maramureş a luat act de renunţarea la pretenţiile civile formulate de mama, soţia şi cei doi fii ai victimei. Fraţii Tomoiagă au mai fost obligaţi la plata sumei de 53.000 de lei, reprezentând cheltuieli judiciare către stat.

Pe acelaşi subiect

Decizia Tribunalului Maramureş nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Pe data de 4 ianuarie 2017, cei doi fraţi au mers în sediul Postului de Poliţie Vişeu de Jos, au intrat în biroului şefului de post Gheorghe Nistor şi i-au aplicat acestuia trei lovituri cu un cuţit – una în zona cervicală şi două în zona toracelui, în urma cărora victima a decedat.

Cei doi au închis uşa biroului cu cheia şi au părăsit clădirea prin partea din spate a acestuia, şeful de post fiind găsit decedat peste câteva ore.

Pe data de 6 ianuarie, cei doi fraţi au fost reţinuţi, iar o zi mai târziu Tribunalul Maramureş a dispus arestarea lor preventivă. 

Sursa: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Fraţii care l-au ucis pe şeful de post din Vişeu de Jos, condamnaţi la închisoare pe viaţă