Antena Meniu Search
x

„Frații mei, unde v-ați dus?” Andrei şi Florin Laurenţiu, plânşi de apropiaţi după ce şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident în Prahova

Lacrimi şi mesaje emoţionante pentru Andrei şi Florin Laurenţiu, doi tineri care şi-au pierdut vieţile într-un cumplit accident, care a avut loc vineri seara în localitatea Cioranii de Sus, din Prahova. Inimile lor s-au oprit pentru totdeauna la 21, respectiv 16 ani.

de Monica Palade

la 22.01.2022, 21:50

Unul din prietenii lor a sosit la locul tragediei şi, când a văzut maşina a ştiut că cei doi nu mai au nicio şansă. „Când am ajuns la voi am sperat ca sunteți bine... Dar când am văzut mașina în ce fel arăta mi-am pus mâinile în cap și am început sa plâng instant... Știam ca nu mai aveți nicio șansă, ați plecat prea devreme de lângă noi... Nu o sa va uit niciodată băieții... Aveți grija acolo sus de voi”, a scris tânărul mai târziu pe pagina sa de Facebook.

Andrei şi Florin Laurenţiu nu au avut nicio şansă

În ciuda eforturilor medicilor de a-i resuscita, pentru cei doi tineri nu s-a mai putut face nimic. În maşină se mai afla un adolescent de 15 ani, care se afla pe locul din spate. Acesta a fost rănit grav la cap şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Din primele informaţii, tânărul de 21 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat cu viteză într-un cap de pod. Impactul a fost atât de puternic, încât Andrei şi Florin Laurenţiu nu au mai avut nicio şansă.

Mesajele apropiaţilor au curs pe reţelele de socializare. „Dumnezeu să-i odihnească în pace!”, „Frații mei, unde v-ați dus la Dumnezeu nu-mi vine să cred așa ceva !!!! Dumnezeu a mai luat 2 flori din grădina lui da nu credeam ca voi, nu-mi vine să cred așa ceva!!!! Sper când ajung acasă sa nu fie adevarat...Condoleanțe familiilor voastre”, „Ce tristețe, ce necaz, numai de supărări avem parte”, „Drum lin către cer suflete frumoase!”, „Of Doamne pacat de tinerețea lor. Cu viteza nu se joaca.Dumnezeu sa îi odihneasca în pace”. „Aţi plecat mult prea devreme de lângă noi,nu vă vom uita niciodată,Dumnezeu să vă aibă în paza sa”, „Dumnezeu să-i odihnească în pace”, „Drum lin către ceruri suflete bune , nu va vom uita niciodată”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » „Frații mei, unde v-ați dus?” Andrei şi Florin Laurenţiu, plânşi de apropiaţi după ce şi-au pierdut viaţa într-un cumplit accident în Prahova