Antena Meniu Search
x

Vieţi curmate mult prea devreme. Doi tineri de 16 şi 21 de ani din Prahova au murit după ce maşina lor s-a lovit de un cap de pod

Sfârşit tragic pentru doi tineri din Cioranii de Sus, judeţul Prahova. Cei doi au murit după ce maşina în care se aflau s-a lovit de un cap de pod. Un al treilea pasager, aflat pe bancheta din spate a fost şi el rănit.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.01.2022, 21:38

Doi tineri au murit pe loc
Doi tineri au murit pe loc - Facebook Simona Enache.

Potrivit reporterului Observator Clauidiu Loghin, accidentul s-a produs în comuna Cioranii de Sus, pe DN 1D. O maşină a intrat într-un cap de pod, în condiţii nestabilite încă, iar şoferul şi pasagerul din dreapta, doi tineri tineri de 21, respectiv 16 ani, au murit pe loc.

De asemenea, un alt adolescent de 15 ani a fost şi el rănit în urma impactului. 

”Victima de 15 ani prezintă traumatism cranio-facial şi leziuni la nivelul membrelor superioare şi inferioare”, a transmis ISU Prahova.  Poliţiştii încearcă să stabilească acum cum s-a produs accidentul rutier care a luat viaţa celor doi tineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Vieţi curmate mult prea devreme. Doi tineri de 16 şi 21 de ani din Prahova au murit după ce maşina lor s-a lovit de un cap de pod