Antena Meniu Search
x

Video ”Fugiți! Vine războiul!” Tineri căutați de polițiștii din Sighet, după ce au redat la megafon sunetul unei sirene de raid aerian și s-au lăudat pe Facebook

Doi tineri din Sighetu Marmației au intrat în vizorul polițiștilor după ce, noaptea trecută, s-au filmat în timp ce se plimbau prin centrul orașului redând sunetul unei sirene de raid aerian la megafon. Polițiștii au anunțat că fac verificări pentru identificarea lor.

de Redactia Observator

la 04.03.2022, 11:56

”Fugiți! Vine războiul!” Tineri căutați de polițiștii din Sighet, după ce au redat la megafon sunetul unei sirene de raid aerian și s-au lăudat pe Facebook - captura video

Potrivit sighet247.ro, tinerii au transmis LIVE pe Facebook cum ”alertează” populația în legătură cu un atac aerian al Rusiei în România. Jurnaliștii au anunțat că au trimis imaginile la poliție care în prezent face ”verificări pentru identificarea persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun”.

Potrivit Art. 404 din Noul Cod Penal, infracțiunea de „Comunicare de informații false” se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

„Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani”, se arată în articolul de lege. 

Ziua a noua de război Rusia - Ucraina a început cu un incendiu la centrala nucleară de la Zaporojie, în sud-estul Ucrainei. Din fericire, nu au fost raportate modificări ale nivelului de radiaţii. Joe Biden a vorbit cu omologul său ucrainean, Volodimir Zelenski, despre incident, potrivit CNN.

Între timp, sute de mii de oameni fug din Ucraina. În cea de-a doua rundă de negocieri, Moscova și Kiev s-au înţeles la asigurarea comună a coridoarelor umanitare pentru evacuarea cetățenilor, livrarea de alimente și medicamente. Zelenski a cerut o întâlnire directă cu Vladimir Putin, pentru "a opri acest război" și a avertizat că "dacă Ucraina cade, Rusia va ataca ţările baltice şi Europa de Est". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » ”Fugiți! Vine războiul!” Tineri căutați de polițiștii din Sighet, după ce au redat la megafon sunetul unei sirene de raid aerian și s-au lăudat pe Facebook