Antena Meniu Search
x

Video Lacrimi de bucurie, baloane, tort și cadouri pentru o fetiță refugiată din Ucraina, care a împlinit 7 ani în Tabăra Mobilă de la Siret

O fetiță refugiată din Ucraina a avut lacrimi de bucurie în ochi, joi seară, când i-a văzut pe voluntarii de la Tabăra Mobilă din Siret că o întâmpină cu tort, baloane și cadouri. Micuța Arina, care a fugit cu mama ei de mână din Ucraina, a împlinit șapte ani pe pământul românesc.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 04.03.2022, 09:14

Lacrimi de bucurie pentru o fetiță refugiată din Ucraina, care a împlinit 7 ani în Tabăra Mobilă de la Siret - Facebook/MAI

Momentul în care Arina primește darurile de ziua ei a fost postat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

”Au aflat că este ziua ei. Din acel moment, cei din Tabăra Mobilă de la Siret s-au mobilizat. Cineva a plecat să caute un tort, ceilalți au plecat după cadouri, iar un psiholog a mers să pregătească surpriza împreună cu mama Arinei, fetița care ieri a împlinit 7 ani. Când totul a fost gata, toți cei implicați s-au prezentat la cortul unde micuța se afla.

Ce a urmat... imaginile vorbesc de la sine! La mulți ani, Arina! Îți dorim ca acest coșmar pe care îl trăiți să se termine cât mai repede, iar următoarea ta zi de naștere să o serbezi acasă. Mulțumim voluntarilor! Mulțumim pompierilor! Mulțumim tuturor celor implicați! Voi sunteți ROMÂNIA!”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Câţi refugiaţi din Ucraina au intrat în România de la izbucnirea războiului 

Numărul refugiaților ucraineni care intră în România este din ce în ce mai mare. Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, joi, într-un interval de 24 de ore, la nivel naţional, prin punctele de frontieră au intrat în România 81.323 de persoane, dintre care 28.563 cetăţeni ucraineni (în creştere cu 10% faţă de ziua precedentă).

Pe la frontiera cu Ucraina au intrat în Romania 9.942 cetăţeni ucraineni (în scădere cu 11%), iar pe la cea cu Republica Moldova au intrat 16.586 cetăţeni ucraineni (creştere de 32%).

Pe sensul de ieşire din România au efectuat formalităţile 98.856 de persoane, dintre care 22.011 cetăţeni ucraineni (creştere de 12%). 

De la declanşarea războiului, până la data de 03.03.2022, ora 24.00, la nivel naţional, au intrat în România 167.613 cetăţeni ucraineni şi au ieşit 109.687 cetăţeni ucraineni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Lacrimi de bucurie, baloane, tort și cadouri pentru o fetiță refugiată din Ucraina, care a împlinit 7 ani în Tabăra Mobilă de la Siret