Antena Meniu Search
x

Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează cursuri de dezvoltare personală în mediul online

Comunicarea în mediul online este noua normă, în special pentru tineri. Iar succesul lor depinde de cât de bine ştiu să profite de noile tehnologii. La cursurile organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, tinerii sunt învăţaţi cele mai eficiente tehnici de comunicare online, dar şi cum să-şi facă un brand personal pe reţelele de socializare.

de Redactia Observator

la 21.01.2021, 09:07

Vezi și
  • Cursurile se adresează în special elevilor şi studenţilor.

Pasionați de comunicare, dornici să își dezvolte vocabularul și tehnica de dialog în mediul online, elevii au participat la cursuri de comunicare și personal branding în era digitală, organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Ramona Mezei, profesor Școala FDVDR: În această perioadă metoda de comunicare a fost mai mult online. Şi iată că situaţia o impune în continuare ca pe un mod important prin care elevii pot să interacţioneze. 

Sonia, cursant Școala FDVDR: Am vorbit despre comunicare, îmi place să comunic cu oamenii, să cunosc oameni noi.

Tot mai mulți tineri își doresc să își deschidă propria afacere online, să își creioneze propria identitate. Pentru a putea ajunge la nivelul dorit, aceștia trebuie să urmeze mai mulți pași.

Ramona Mezei, profesor Școala FDVDR: O competență pe care trebuie să o dezvoltăm în această perioadă și pe care o vom putea folosi cu succes în viitor este capacitatea fiecăruia dintre noi de a folosi eficient mijloacele video de comunicare. 

Dragoș, cursant Școala FDVDR: Am învățat ce este acela un brand personal, cum să îl dezvolt online, cum să comunici cu alte persoane online.

Noua serie de cursuri, inaugurată pe 8 februarie

Impulsionați de ce au reușit să învețe la curs, tinerii și-au dezvoltat mici afaceri în mediul online, pe rețelele de socializare.

Ramona Mezei, profesor Școala FDVDR: Avem copii la cursul de comunicare în epoca digitală care desenează foarte frumos, au fost ajutați să își creeze niște pagini pe paginile de socializare. 

Cursul se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 15 ani. Începând cu data de 8 februarie, elevii și studenții sunt așteptați la un nou curs de Comunicare și personal branding în era digitală. Înscrierile pentru acest curs au loc până pe 31 ianuarie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează cursuri de dezvoltare personală în mediul online