Antena Meniu Search
x

Furie după eliberarea şoferului care a ucis 5 oameni la Brăila: "Să îi transmiteţi că ne vrem mamele înapoi!" (Video)

Tânărul care, în aprilie 2016, a omorât cinci oameni care aşteptau autobuzul într-o staţie din Brăila, a fost eliberat condiţionat din închisoare, după mai puţin de trei ani petrecuţi după gratii.

Tânărul care, în aprilie 2016, a omorât cinci oameni care aşteptau autobuzul într-o staţie din Brăila, a fost eliberat condiţionat din închisoare, după mai puţin de trei ani petrecuţi după gratii.

Marius Negoiţă, în vârstă de 29 de ani, se afla la volan atunci când a intrat brusc pe contasens şi a spulberat patru femei şi un barbat, fără saă le mai lase nici cea mai mică şansă de supravieţuire. 

Aproximativ 115 km/h arăta vitezometrul atunci când maşina a ajuns pe trotuar. Procurorii au spus atunci că Negoiţă putea evita tragedia, însă nu a făcut-o.

Tânărul care a ucis 5 persoane într-o staţie de autobuz, eliberat după doi ani şi ceva din închisoare

Atunci, în dimineaţa zilei de 4 aprilie 2016, mai multi copii au rămas orfani. Familiile soţilor Nicoleta (37 de ani) şi Florin Oprea (40 de ani), Nicoletei Pîrlog (41 de ani), Mirelei Iosub (41 de ani) şi Anişoarei Toader (52 de ani) au primit cumplita veste că cei dragi nu mai sunt. 

Aflat la volanul unui autoturism marca Renault, tânărul în vârstă de 30 de ani şi care cântărea 128 de kilograme a accelerat puternic, a pătruns pe contrasens şi a spulberat o staţie de autobuz din Brăila în care se aflau mai mulţi oameni ce aşteptau să plece la muncă.

Carnagiul din staţia de autobuz, filmat de camerele de supraveghere

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doar Antoanela Lazar a supravieţuit carnagiului, fiind rănita la picior.

„A fost fractiune de secunda. M-am trezit ca nu mai era langa mine (n.r. Anisoara Toader)… M-am uitat dupa colega mea si am vazut o femeie rupta in doua. Nu era Anisoara fiindca nu avea parul alb, era mai tanara… Terminasem serviciul, ne duceam acasă”, a povestit femeia pentru debraila.ro.

După aproape 3 luni de la tragedie, Curtea de Apel Galati l-a condamnat definitiv pe Marius Negoiţă la 5 ani de închisoare şi plata a 800.000 de euro, daune morale.

Mama este în pământ, iar criminalul se plimbă pe străzi

Eliberarea lui Negoiţă a stârnit un val de furie printre cei care şi-au pierdut cele mai dragi fiinţe în accidentul teribil din 4 aprilie 2016.

„Daca tot l-ati eliberat, sa ii transmiteti ca ne vrem mamele inapoi! Ma doare foarte tare. Mama noastra este in pamant, iar acest criminal se plimba pe strazile Brailei! Simtim lipsa mamei…”, a scris Mihaela, fiica Nicoletei Pirlog.

Aproximativ 115 km/h arăta vitezometrul atunci când maşina a ajuns pe trotuar

Dupa tragedia din statia de autobuz, tanara a trebuit sa fie si mama pentru fratiorul minor.

O rudă a Anişoarei Toader a relatat pe Facebook un episod trist, care s-a petrecut în urmă cu doar două săptămâni: sotul femeii care a pierit în urmă cu trei ani a murit.

„A murit cu numele ei pe buze. Ii doresc (n.r. lui Marius Negoita) sa traiasca in fiecare zi cosmarul trait de fiecare membru al familiilor pe care le-a distrus. El o sa-si vada copilul linistit, pe cand familiile isi plang si acum mortii.

5 ani de puscarie pentru 5 oameni ucisi si cu eliberare conditionata este un fel de batjocura la adresa victimelor. Ma mir ca nu l-au decorat”, a scris ruda Anişoarei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Furie după eliberarea şoferului care a ucis 5 oameni la Brăila: "Să îi transmiteţi că ne vrem mamele înapoi!" (Video)