Antena Meniu Search
x

Furt în prag de Sărbători. Doi bărbaţi din Prahova au furat gardurile de protecţie de la o sondă de petrol. Ce au găsit poliţiştii când au mers la ei acasă

Doi bărbaţi din judeţul Prahova au fost reţinuţi sub acuzaţia de furt, fiind suspectaţi că au furat, în repetate rânduri, gardurile de protecţie ale unei sonde de extracţie a petrolului. În urma unor percheziţii făcute la locuinţele celor doi, au fost găsite plasele de gard sustrase.

de Redactia Observator

la 23.12.2023, 15:50

- Shutterstock

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Prahova, furturile au avut loc în perioada 24 noiembrie- 11 decembrie, când plasele bordurate care împrejmuiau zona în care funcţionează o sondă de pe raza comunei Filipeştii de Pădure au fost sustrase. 

În urma anchetei, poliţiştii au stabilit că principalii suspecţi sunt doi localnici. Vineri, la locuinţele celor doi suspecţi au avut loc percheziţii, plasele de gard furate fiind găsite, potrivit News. Valoarea prejudiciului a fost estimată la 8.900 de lei. 

„În urma probatoriului administrat, faţă de cei doi bărbaţi a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca sâmbătă să fie prezentaţi unităţii de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive”, informează oficialii Poliţiei Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Furt în prag de Sărbători. Doi bărbaţi din Prahova au furat gardurile de protecţie de la o sondă de petrol. Ce au găsit poliţiştii când au mers la ei acasă