Antena Meniu Search
x

Furtuna Ciara a făcut prăpăd în Baia Mare, în doar câteva secunde (Video)

Orașul Baia Mare a fost lovit, marți după-amiaza, de o furtună puternică ce a adus grindină de mici dimensiuni. Un acoperiș a fost smuls de vânt, iar mai multe mașini avariate. 

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 11.02.2020, 18:11

Vezi și

Furtuna Ciara a lovit puternic orașul Baia Mare, marți după-amiaza, cu rafale de vânt și grindină, după ce a făcut prăpăd în vestul Europei. Un acoperiș a fost smuls de vânt, iar mai multe mașini avariate. 

Pe imaginile filmate de un localnic se poate observa cum furtuna Ciara se abate asupra municipiului cu rafale violente, iar în doar câteva secunde Baia Mare trece de la o vreme însorită de iarnă la haos.

Reamintim că județul Maramureș se află în continuare sub cod portocaliu de fenomene meteo severe.

Sunt așteptate intensificări susținute ale vântului, viscol dar și vizibilitate redusă. Rafalele ar putea atinge viteze de 120 de kilometri pe oră, iar temporar va ninge viscolit.

Oameni lăsați pe întuneric în Baia Mare, după furtuna cu grindină

Potrivit presasm.ro, Satu Mare a scăpat de grindină, fiind afectat doar municipiul Baia Mare. Din cauza vântului puternic, o linie de medie tensiune a fost parțial afectată, iar peste 1.000 de persoane din județul Maramureș au rămas fără energie electrică.

Electricienii sunt pe teren și încearcă remedierea situației.

Furtuna Ciara, care a devastat Europa şi a ucis şapte persoane deja, a ajuns noaptea trecută şi deasupra ţării noastre. Centrul, nordul şi vestul României se află la această oră sub un cod galben şi unul potocaliu de vreme rea.

Până diseară, la ora 20:00, sunt aşteptate furtuni puternice şi viscol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Furtuna Ciara a făcut prăpăd în Baia Mare, în doar câteva secunde (Video)