Antena Meniu Search
x

Gabriel e dispărut de pe 29 mai, în Danemarca. Strigătul de disperare al mamei tânărului român: "Vă rog din suflet, nu mai știu nimic de el"

Un tânăr de 23 de ani a fost dat dispărut în Danemarca, după ce nimeni nu a mai putut da de el încă de le 29 mai. Mama lui cere cu disperare ajutorul oamenilor și autorităților, atât celor din țara noastră, cât și din străinătate. 

de Redactia Observator

la 08.06.2024 , 16:12

Gabriel e dispărut de pe 29 mai, în Danemarca. Strigătul de disperare al mamei tânărului român
Gabriel e dispărut de pe 29 mai, în Danemarca. Strigătul de disperare al mamei tânărului român - Arhiva familiei

Tănasie Viorel Gabriel, un tânăr în vârstă de 23 de ani, a fost dat dispărut de mama lui, după ce femeia nu a mai putut să ia legătura cu el. Femeia nu mai știe nimic de el încă de e 29 mai și spune că are telefonul închis. 

Tânăr de 23 de ani, dispărut în Danemarca

"Bună ziua! Sunt Iordan Carmen, mama lui Tănasie Viorel Gabriel, copilul care este dat dispărut în Danemarca. De pe data de 29 mai, nu mai știu nimic de el ,are telefonul închis. Nu pot lua legătura cu el. Vă rog din suflet cine îl vede sau l-a văzut să sune urgent la numărul de telefon 0734640093", este mesajul disperat al femeii. 

Articolul continuă după reclamă

Potrivit primelor informații, Viorel lucra la o firmă de delivery. Mama lui a trimis mai mail la mai multe secții de poliție din Danemarca și chiar a sunat la Ambasadă, în speranța că cineva îi va aduce fiul înapoi acasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Care credeţi că este cel mai fericit oraş din România?
Observator » Evenimente » Gabriel e dispărut de pe 29 mai, în Danemarca. Strigătul de disperare al mamei tânărului român: "Vă rog din suflet, nu mai știu nimic de el"