Antena Meniu Search
x

Gabriel Sandu, condamnat la 3 ani de închisoare în dosarul "Microsoft", nu va fi eliberat condiţionat

Fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, condamnat la 3 ani de închisoare în dosarul "Microsoft”, rămâne în penitenciar, a decis luni Tribunalul Ilfov.

Gabriel Sandu, condamnat in dosarul Microsoft - FOTO: Hepta

Fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu, care execută pedeapsa de trei ani de închisoare primită în dosarul "Microsoft”, rămâne în penitenciar, a decis luni Tribunalul Ilfov.

Magistraţii Tribunalului Ilfov au admis contestaţia formulată de DNA, desfiinţând sentinţa Judecătoriei Sectorului 4, de eliberare condiţionată a fostului ministru Gabriel Sandu.

"Respinge ca nefondată propunerea de liberare condiţionată a condamnatului Sandu Gabriel, în prezent deţinut în cadrul Penitenciarului Jilava", este decizia Tribunalului Ilfov.

Magistraţii au decis că fostul ministru al Comunicaţiilor poate depune o nouă cerere de eliberare condiţionată în decembrie 2018.

Decizia Tribunalului Ilfov este definitivă.

Judecătoria Sectorului 4 a admis în 1 noiembrie liberarea condiţionată a lui Sandu, însă procurorii DNA au contestat decizia.

El a cerut eliberarea condiţionată, susţinând că merită să fie pus în libertate pentru că a încercat să se "îndrepte" în penitenciar. El a invocat că a muncit în penitenciar şi că, prin urmare, a obţinut o scădere a numărului de zile de pedeapsă, dar a invocat şi legea recursului compensatoriu, intrată recent în vigoare.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Gabriel Sandu, condamnat la 3 ani de închisoare în dosarul "Microsoft", nu va fi eliberat condiţionat