Antena Meniu Search
x

Video Petrecere cu hore și muzică grecească la spitalul Colțea. Managerul se apără şi spune că n-a greşit cu nimic: "Dacă pacienţii erau deranjaţi, sunau la 112"

Spitalul Colţea din Capitală e în centrul unui scandal, după ce în mediul online au apărut imagini şi filmuleţe de la o petrecere organizată acolo. Petrecerea, cu hore şi muzică grecească, s-a ţinut într-o clădire ce aparţine spitalului, dar în care nu se aflau internaţi pacienţi. Evenimentul a marcat de fapt împlinirea a 320 de ani de la înfiinţarea spitalului şi a debutat cu o gală în care s-au acordat şi premii. Şeful spitalului spune că nu s-a greşit cu nimic - clădirea în care s-a ţinut evenimentul era foarte bine antifonată, iar pacienţii nu au fost deranjaţi de muzică. 

de Redactia Observator

la 17.03.2024, 13:47

Vezi și

Acestea sunt imaginile cu petrecerea organizată la Spitalul Colţea. Angajaţi, invitaţi şi medici dansează pe holurile unei clădiri care aparţine unităţii medicale. Într-un alt filmuleţ, managerul spitalului, doctorul Bogdan Furtună este surprins cum cântă şi se distrează.

Cum se apără șeful spitalului

Nu au lipsit nici dansurile pe ritmuri greceşti. Şeful spitalului se apără. Spune că evenimentul a debutat cu o gală, organizată pentru a marca împlinirea a 320 de ani de la înfiinţarea spitalului.

Bogdan Furtună, manager spital Colțea: În cadrul acestei gale au fost decernate 12 premii pentru tinerii medici, au fost premiaţi decanii de vârstă, şefii secţiilor şi asistenţii medicali, iar la sfârşit evenimentul, după gală, evenimentul s-a încheiat cu un cockteil care a avut mai multe momente artistice. Medicii sunt oameni, trebuie să înţelegem acest lucru. Au nevoie nu numai să vadă suferinţă, au nevoie şi de un pic de relaxare.​

Pe acelaşi subiect

Managerul a precizat că evenimentul a avut loc într-o clădire total separată de zona medicală, într-o zonă administrativă.

Bogdan Furtună, manager spital Colțea: Mai mult decât atât este izolată fonic. S-au făcut probe de sunet cu câteva ore înainte, ne-am asigurat că este totul ok. Haideţi să ne gândim la un lucru. Dacă prin absurd ar fi deranjat pacienţii, că ştim foarte bine cum sunt oamenii în general... s-ar fi făcut apeluri la 112!

Reporter: A fost afectată în vreun fel activitatea medicală a spitalului?

Bogdan Furtună, manager spital Colțea: În niciun fel!

Gala a fost organizată din fondurile Fundaţiei Spitalului Colţea, obţinute din sponsorizări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Petrecere cu hore și muzică grecească la spitalul Colțea. Managerul se apără şi spune că n-a greşit cu nimic: "Dacă pacienţii erau deranjaţi, sunau la 112"