Antena Meniu Search
x

Gala "Din Inimă pentru Viitor". Simona Halep și-a donat tricoul purtat în ziua în care a devenit numărul 1 mondial

300 de medici renumiţi, politicieni, sportivi şi vedete au fost prezenţi la Gala "Din Inimă pentru Viitor" ca să strângă bani pentru oamenii nevoiaşi!

Vezi și

300 de medici renumiţi, politicieni, sportivi şi vedete au fost prezenţi la Gala "Din Inimă pentru Viitor" ca să strângă bani pentru oamenii nevoiaşi! Unii au donat, alţii au cumpărat. Printre obiectele scoase la licitaţie în scop caritabil a fost şi tricoul purtat de Simonei Halep în ziua în care a devenit numărul 1 mondial.

Gala "Din Inimă pentru Viitor" a început cu o rugăciune cântată. La eveniment au participat reprezentanți importanţi ai mediului de afaceri, ai Administrației Prezidențiale, dar şi ai Casei Regale. Şi au donat. De la salariul unui medic ecografist, până la obiecte personale. 

Wargha Enayati, fondatorul medical al policlinicilor Regina Maria: "Sărbătorim a cincea Gală a Fundaţiei policlinici Sociale Regina Maria, strângem fonduri pentru anul care urmează, pentru activităţi pe care vrem să le extindem pe partea medicală."

Printre obiectele licitate a fost tricoul Simonei Halep cu semnătură, după ce a devenit locul 1 mondial, dar şi un tricou al lui Ronaldo, oferit de Gică Popescu.

Pe acelaşi subiect

În fiecare an, medici voluntari îşi oferă serviciile oamenilor nevoiaşi. Doar în Capitală, 10% dintre locuitori nu au niciun fel de asigurare medicală. 

La eveniment a fost prezentă şi o parte din echipa "În premieră" de la Antena 3.

Carmen Avram, realizator emisiune "În premieră": "Ca jurnalist întâlneşti, te loveşti, în România de astăzi, de foarte multe probleme, de foarte mulţi oameni pe care ai vrea mult de tot să-i poţi ajuta altfel şi altfel decât făcând un reportaj şi ajuţi atât cât poţi. De cele mai multe ori, nu poţi. Vă mulţumesc foarte, foarte tare pentru omul care sunteţi şi pentru ceea ce faceţi pentru ţara noastră."

Din donaţii se asigură atât tratamentul oamenilor nevoiaşi cât şi aparate medicale.

Anul trecut au fost strânși la licitaţie 120.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Gala "Din Inimă pentru Viitor". Simona Halep și-a donat tricoul purtat în ziua în care a devenit numărul 1 mondial