Antena Meniu Search
x

Dreptate cu forţa în Galaţi, după ce un şofer băut a rănit două persoane în trafic (Video)

Şcene şocante s-au petrecut pe o stradă din Galaţi. Mai mulţi oameni, victime ale unui accident de circulaţie, şi-au făcut singuri dreptate.

de Redactia Observator

la 24.06.2019, 10:41

Vezi și

Şcene şocante s-au petrecut pe o stradă din Galaţi. Mai mulţi oameni, victime ale unui accident de circulaţie, şi-au făcut singuri dreptate. După ce au fost loviţi cu maşina, furioşi din cale-afară, l-au imobilizat la pământ pe şoferul vinovat. Şi l-au ţinut aşa până a venit poliţia. 

Chiar dacă şoferul vinovat şi-a cerut scuze, cei trei bărbaţi nu s-au lăsat şi l-au ţinut la pământ. Cu câteva minute înainte, au trecut prin momente de groază. Maşina lor a fost lovită în plin de conducătorul auto care cere milă.

Accidentul, surprins de camera de bord a maşinii accidentate, a aprins spiritele celor aflaţi înăuntru. Imediat după impact, l-au înconjurat pe vinovat. Iar în ajutorul lor au sărit şi alţi oameni de pe stradă, revoltaţi că şoferul mirosea a alcool.

Bărbatul a fost trântit la pământ şi imobilizat. Deşi a cerut înţelegere amiabilă, oamenii au chemat poliţia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dimpotrivă, în impact, două persoane din cealaltă maşină au fost rănite uşor şi chiar vinovatul a suferit mai multe leziuni.

În ciuda rugăminţilor, bărbatul a fost ţintuit la pământ până a venit Poliţia. Agenţii l-au testat şi au descoperit că avea o alcoolemie de 0,74.

Într-un final, şi el, dar şi ceilalţi doi răniţi au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri.

Oamenii legii fac cercetări acum pentru vătămare corporală din culpă şi conducerere sub influenţa alcoolului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Dreptate cu forţa în Galaţi, după ce un şofer băut a rănit două persoane în trafic (Video)