Antena Meniu Search
x

Garsionera din Cluj are concurenţă serioasă în Bucureşti. Locuinţa de 16 metri pătraţi din centrul Capitalei, scoasă la vânzare

Garsionera de 11 metri pătraţi din Cluj are concurenţă serioasă în Bucureşti. O femeie a scos la vânzare o garsioneră de 16 metri pătraţi aflată în centrul Capitalei.

de Redactia Observator

la 16.02.2022, 15:26

Garsionera din Cluj are concurenţă serioasă în Bucureşti. Locuinţa de 16 metri pătraţi din centrul Capitalei, scoasă la vânzare

Garsionera se află în Cartierul Armenesc, din centrul Bucureştiului, într-un bloc cu bulină roşie. Proprietara spune că nu e niciun pericol şi că nu a avut nicio problemă cât timp a locuit acolo. Femeia spune că a decis să plece din garsioneră pentru că s-a mutat pe o insulă în Delta Dunării, în Periprava, motiv pentru care scoate locuinţa la vânzare.

Garsionera se află la etajul 1, dar este situată într-un bloc cu bulină roşie. Proprietara dă asigurări potenţialilor cumpărători că blocul a fost consolidat şi nu au motive de îngrijorare. Suma de la care porneşte negocierea este de 31.000 de euro.

"Tot aștept să vă trageți sufletul după uluitoarea experiența avută cu ocazia prezentării garsonierei de 11 mp din Cluj, ca să vă spun că vreau și eu să îmi vând garsoniera de 16 mp dar din București taman din Centrul Istoric, cartierul ăla mișto făcut de armeni. Desi are bulină, pe mine nu m-a deranjat vreme de 13 ani, cat am locuit acolo. Are tot ce-i trebuie. Electrocasnice funcționale - frigider, plită pe gaz, hota, mașina de spălat, A/C ( și pe căldură ), încălzire electrică in pardoseala, boiler electric 50l- nou, nouț. Și o piesa de rezistenta, un imens Smart TV care coboară din plafon.

Mai are o fereastra termopan, super șmecheră cu eticheta pe ea, lavabila proaspătă, parchet laminat, niste gresie și faianță, ceva piese de mobilier făcute pe comanda că sa cuprindă și să valorifice toate spațiile", e o parte din anunţul de vânzare postat de femeie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Garsionera din Cluj are concurenţă serioasă în Bucureşti. Locuinţa de 16 metri pătraţi din centrul Capitalei, scoasă la vânzare