Antena Meniu Search
x

Video "Gata, gata. Ridică-te, bravo!" Elevă din Iași, bătută din răzbunare de două colege. Au pus-o la pământ și au lovit-o fără milă cu pumnii și picioarele

Bătaie ca în ringul de box, ieri, între elevele unei şcoli din Iaşi. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional!     

de Redactia Observator

la 18.10.2023, 10:03

Vezi și

O fată a fost lovită cu pumnii şi picioarele de alte două colege, la scurt timp după ce au terminat orele, în apropierea instituţiei de învăţământ.

Fata este pusă la pământ și lovită fără milă de două colege

Pe imagini se observă cum tânăra este pusă la pământ, iar celelalte două colege o lovesc fără milă.

Totul are loc sub privirile altor colegi, care asistă la bătaie ca la spectacol. Pe lângă lovituri, fata primeşte din partea uneia dintre agresoare şi cuvinte jignitoare. Potrivit unor surse, adolescenta a fost bătută pentru că i-ar fi semnalat dirigintei în timpul orelor că este ameninţată.

Fără nicio jenă, colega i-a spus că dacă o va pârî o va lua la bătaie, lucru care s-a şi întâmplat la scurtă vreme după ce au părăsit curtea şcolii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » "Gata, gata. Ridică-te, bravo!" Elevă din Iași, bătută din răzbunare de două colege. Au pus-o la pământ și au lovit-o fără milă cu pumnii și picioarele