Antena Meniu Search
x

German acuzat de abuz asupra minorilor şi căutat de autorităţi la el în ţară, găsit la frontieră în Albiţa

Un bărbat de 42 de ani din Germania, căutat de autorităţi pentru abuz asupra minorilor, a fost găsit în Albiţa, Vaslui, în urma unui control de frontieră. 

de Redactia Observator

la 06.07.2023, 15:53

German acuzat de abuz asupra minorilor şi căutat de autorităţi la el în ţară, găsit la frontieră în Albiţa - Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Germania, căutat de autorităţile din acest stat pentru abuz asupra minorilor, a fost depistat, joi, cu ocazia unui control la Albiţa.

"În Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, necesare trecerii frontierei, un cetăţean german în vârstă de 42 de ani, pasager într-un autocar înmatriculat în Republica Moldova. La controlul de frontieră, colegii noştri au constatat că pe numele acestuia există o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare, emis de către autorităţile din Germania, la data de 26 iunie 2023, acesta fiind cercetat pentru infracţiuni de abuz asupra minorilor", precizează un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, potrivit Agerpres.

Bărbatul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui în vederea luării măsurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » German acuzat de abuz asupra minorilor şi căutat de autorităţi la el în ţară, găsit la frontieră în Albiţa