Antena Meniu Search
x

Gest de solidaritate pentru victimele cutremurului din Turcia. 35 de polițiști din Timișoara au donat sânge pentru răniți

35 de polițiști din Timișoara au donat sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara, atât pentru spitalele din oraș, cât și pentru răniții din urma cutremurului din Turcia.

de Redactia Observator

la 18.02.2023, 15:52

Urmările cutremului din Turcia
Urmările cutremului din Turcia - Profimedia Images

Având în vedere că este nevoie de sânge atât pentru spitalele din Timișoara, cât și pentru răniții din cutremurul din Turcia, 35 de polițiștii au donat sânge în zilele de 15 și 16 februarie, anunță, sâmbătă, IPJ Timiș.

"Campania „Ajutăm oameni, protejăm oameni” a devenit esențială în activitatea IPJ Timiș, astfel că ori de câte ori suntem solicitați, ne deplasăm la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Timișoara pentru că orice contribuție a fiecăruia dintre noi ajută la salvarea cât mai multor vieți. Este un gest atât de neînsemnat pentru noi, dar atât de important pentru cei aflați în suferință, al căror destin depinde în mare măsură de aceste picături de sânge'', potrivit sursei citate.

Polițiștii fac apel și la cetățenii din Timișoara să meargă să doneze sânge, pentru că micuții bolnavi de cancer de la Secția de Oncologie a Spitalului de Copii Louis Țurcanu din Timișoara, care au nevoie de ajutor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Gest de solidaritate pentru victimele cutremurului din Turcia. 35 de polițiști din Timișoara au donat sânge pentru răniți