Antena Meniu Search
x

Gest impresionant făcut de o pensionară din Olt, după ce jandarmii i-au găsit portofelul pierdut. Avea doar 16 lei în el

Georgeta, o pensionară din Balş, judeţul Olt, s-a întristat foarte tare când a constatat că nu mai are cu ea portofelul în care îşi ţinea actele şi ultimii săi bănuţi.

de Redactia Observator

la 14.11.2022, 10:51

Femeia de 67 de ani i-a rugat pe jandarmi să o ajute şi a spus că va merge şi ea la poliţie să depună plângere, dar după slujba de la biserică.

Gest impresionant făcut de pensionară

Nici nu s-a terminat şi oamenii legii au reuşit să îi găsească obiectul preţios. Femeia mersese la cumpărături în piaţă şi într-o clipă de neatenţie şi-a uitat portofelul pe o tarabă. Imediat ce oamenii legii i l-au adus femeii, aceasta a sărutat mâna unuia dintre jandarmi, multumită că nu trebuie să mai facă drumuri.

Momentul şi povestea au fost postate pe Facebook de Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt. „Zi de 13 cu noroc pentru doamna Georgeta. Colegii noștri din cadrul Detașamentului 5 Jandarmi Balș au fost sesizați de o femeie în vârstă de 67 de ani că îi lipsește portmoneul în care se afla cardul de ajutor social, documente personale și suma de 16 lei.

Pe acelaşi subiect

Femeia mersese întâi în piață pentru mici cumpărături, iar apoi la slujba de duminică. I-a rugat pe jandarmi să o ajute să-și găsească portmoneul și că va depune plângere la poliție după ce se va termina slujba la biserică.

Portmoneul a fost găsit în scurt timp în piața agroalimentară, fiind uitat la masa unui comerciant. Felicitări pentru promptitudine plt. Dincă Paul, plt.adj. Nicolae Marian și plt.adj. Șopîrleanu Cătălin!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Gest impresionant făcut de o pensionară din Olt, după ce jandarmii i-au găsit portofelul pierdut. Avea doar 16 lei în el