Antena Meniu Search
x

Video Gheboasă, audiat de Antidrog după ce a fost prins cumpărând canabis. Ce pedeapsă ar putea primi artistul

Ofiţerii antidrog din Bucureşti l-au prins pe trapperul Gheboasă cumpărând canabis. Cântăreţul, idolul câtorva zeci de mii de adolescenţi, lua narcoticele de la o reţea de traficanţi specializaţi în vânzarea de substanţe interzise elevilor, pe lângă şcoli. Artistul a fost audiat şi lăsat să plece.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.03.2024, 19:19

Vezi și

Trapperul Gheboasă, pe numele real Gabriel Emil Gavriș, a fost luat pe sus de procurorii DIICOT şi dus la audieri în Dâmboviţa pentru a da explicaţii într-un dosar de trafic de droguri. Trapperul a fost ridicat de pe bulevardul Timişoara din București. Surse Observator spun că artistul ar fi fost prins în timp ce cumpăra canabis de la traficanţi de droguri care vindeau substanţe interzise în special elevilor. 50 de lei costa doza, spun anchetatorii. Procurorii trebuie să afle acum dacă Gheboasă este implicat în operaţiune sau este doar consumator.

Gheboasă, implicat în mai multe controverse

Artistul a fost lăsat în libertate, dar este cercetat pentru deţinere de droguri. Ar putea primi o pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani. Legea condamnă doar posesia, nu şi consumul. "Legislaţia are foarte multe ambiguităţi. Condamnăm pe cel care deţine în vederea consumului. Este impardonabil că cel care este consumator trebuie să aibă ce să consume. Aici trebuie lucrat la explicaţiile legislativ", a declarat Gigel Lazăr. Anchetatorii au făcut mai multe percheziţii în Capitală şi Ilfov la membrii reţelei de la care cumpăra marfă şi Gheboasă. Au descoperit la ei droguri, grindere, cântare, dar şi bani. La sfârşitul audierilor, patru indivizi au fost reţinuţi.

Gheboasă, un personaj extrem de popular în rândul tinerilor, a fost implicat în mai multe controverse. Cântăreţul în vârstă de 22 de ani a ajuns în atenția publică după ce a devenit protagonistul unui scandal vara trecută la Untold. Artistul a fost acuzat că a folosit expresii vulgare şi rasiste. A primit o amendă de 1000 de lei de la Jandarmeria Cluj şi a fost făcută inclusiv o sesizare la Consiliul Național Pentru Combaterea Discriminării.

Şi în 2017 a avut probleme cu legea după ce alături de doi prieteni ar fi snopit în bătaie un polițist, într-un restaurant din Târgoviște. Ancheta a durat şase ani, iar faptele s-au prescris până s-au apucat procurorii de treabă. Reporterii Observator au încercat să-l contacteze pe trapper pentru explicaţii, dar acesta nu a răspuns.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Gheboasă, audiat de Antidrog după ce a fost prins cumpărând canabis. Ce pedeapsă ar putea primi artistul