Antena Meniu Search
x

Exclusiv. Gheorghe Dincă i-a aruncat Luizei bani pe bancheta din spate. "Mi s-a părut o femeie ușoară"

Gheorghe Dincă a avut acelaşi mod de operare, atât în cazul Alexandrei Măceşanu, cât şi în cel al Luizei Melencu. Bărbatul din Caracal, care susţine că le-a ucis pe ambele fete, a declarat în timpul audierilor de sâmbătă că le-a crezut pe copile prostituate.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.08.2019, 19:39

Gheorghe Dincă i-a aruncat Luizei bani pe bancheta din spate - Observator

Gheorghe Dincă a avut acelaşi mod de operare, atât în cazul Alexandrei Măceşanu, cât şi în cel al Luizei Melencu. Bărbatul din Caracal, care susţine că le-a ucis pe ambele fete, a declarat în timpul audierilor de sâmbătă că le-a crezut pe copile prostituate.

Gheorghe Dincă le-a dezvăluit procurorilor DIICOT că nu o cunoştea pe Luiza Melencu atunci când a luat-o la ocazie, potrivit unor surse din anchetă.

Bărbatul de 66 de ani spune că a văzut-o prima dată pe fata de 18 ani atunci când aceasta i-a făcut cu mâna să o ia la ocazie.

Dincă a oprit maşina, iar tânăra i-a spus că vrea să ajunga la Diosti. La fel ca Alexandra Măceşanu, şi Luiza a urcat pe bancheta din spate.

Criminalul a intrat în vorbă cu fata, care i-a spus bărbatului că a venit la Caracal să scoată bani din bacomat.

Dincă, despre Luiza Melencu: "Am crezut că e prostituată, de-asta i-am bani"

"Mi s-a părut o femeie ușoară", le-a spus Dincă procurorilor.

Omul a motivat acestă percepţie crezând că fata face o aluzie când i-a spus că a încercat să scoată bani din bancomat, dar nu a reuşit.

Atunci a fost momentul când Dincă a întrebat-o dacă are prieten şi i-a aruncat bani pe bancheta din spate. Fata n-a pus mâna pe bani şi i-a spus că este virgină.

"Am crezut că e prostituată, de-asta i-am dat bani, crezând că va accepta să întreţină relatii sexuale cu mine", a povestit criminalul.

Gheorghe Dincă spune că s-a dus cu fata acasă, şi, undeva pe drum, a întors maşina şi i-a aruncat telefonul. Ieri, anchetatorii au căutat acest telefon pe un câmp, însă nu l-au găsit.

Luiza Mihaela Melencu, în vârstă de 18 ani, a dispărut în 14 aprilie. Ea plecase de acasă, din comuna Dioşti, către Caracal, pentru rezolvarea unor probleme personale. La acel moment, era elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Neniţescu din Craiova.

La data dispariţiei, era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupţi în genunchi, pulover de culoare neagră, tenişi de culoare albastră. Conform anunţului postat pe site-ul Poliţiei Române, fata avea asupra ei telefonul mobil, care era închis, la acel moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Exclusiv. Gheorghe Dincă i-a aruncat Luizei bani pe bancheta din spate. "Mi s-a părut o femeie ușoară"