Antena Meniu Search
x

Galerie foto Gheorghe Șutacu, unul dintre muncitorii uciși în cumplitul accident din Iași, condus pe ultimul drum. „Avea încă smoală pe o parte a feței“

Lacrimi pentru Gheorghe Șutacu, unul din muncitorii care au murit nevinovați în cumplitul accident din Păcurari, Iași. Bărbatul din satul Hermeziu, comuna Trifești, a fost condus pe ultimul drum, luni 20 iunie.

de Monica Palade

la 21.06.2022, 17:21

Tată a doi copii și bunic, Gheorghe a lăsat în urma sa multă durere. A avut parte de un sfârșit cumplit din cauza unei șoferițe care a avut chef de adrenalină la volan. Mama bărbatului, în vârstă de 74 de ani, cu greu a reușit să ajungă într-un final la înmormântare. Trebuia să fie invers și nu ea să își conducă fiul pe ultimul drum.

Avea încă smoală pe față

Întreaga comunitate este încă în stare de șoc pentru cele întâmplate. Pe chipul său, încă se mai afla smoală, după cum au declarat apropiații pentru BZI. Probabil și trupul încă mai păstra urmele sfârșitului său tragic. „Arată fix ca și cum ar fi fost viu! Avea puțină smoală pe față… L-a dus fără capac, a avut sicriu cu capac frigorific, dar pe drum i-au dat jos capacul. L-au îngropat de dimineață, din cauza preotului! Avea smoală pe o parte a feței, nu ne-au lăsat să-l vedem tot, era posibil să aibă și pe corp. Mama lui este distrusă de durere, întotdeauna mama o să sufere cel mai mult, iar surorile și frații suferă mai ceva ca soția, de obicei. Cineva trebuie să răspundă de situația asta, să plătească pentru cazul astă. Dacă ar da o bețivă de asta peste mine sau de mi-ar omorî copilul, cred că aș gâtui-o pe loc! E vinovată că a murit omul retezat pe loc”, a declarat o verișoară a lui Gheorghe.

„Este fratele meu, Gheorghe, care a decedat în teribilul accident. Nu s-a mai întors viu la copii lui. Suferință mare ne-a adus în familiile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris și sora bărbatului pe o rețea de socializare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Gheorghe Șutacu, unul dintre muncitorii uciși în cumplitul accident din Iași, condus pe ultimul drum. „Avea încă smoală pe o parte a feței“