Antena Meniu Search
x

Doi palestinieni, descoperiţi în vama Giurgiu, ascunşi într-un TIR cu mobilier din Turcia pentru Germania. Şoferul nu ar fi ştiut nimic

Doi palestinieni au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încercau să intre ilegal în România, prin PTF Giurgiu, ascunşi în compartimentul de marfă al unui ansamblu rutier care transporta mobilier din Turcia pentru Germania.

de Redactia Observator

la 27.08.2022, 12:53

Doi palestinieni, descoperiţi în vama Giurgiu, ascunşi într-un tir cu mobilier din Turcia pentru Germania - Hepta

''La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean austriac, care conducea un ansamblu rutier. Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, mobilier din Turcia, pentru o societate din Germania. Procedând la verificarea exterioară a mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că prelata semiremorcii era secţionată şi recusută în partea superioară. Astfel, au efectuat un control amănunţit asupra autocamionului, ocazie cu care au descoperit, în compartimentul de marfă, două persoane de sex masculin'', precizează sâmbătă ITPF Giurgiu, potrivit agerpres.ro.

Şoferul nu ar fi ştiut nimic

Asupra bărbaţilor nu au fost găsite documente de identitate, dar aceştia au declarat autorităţilor de frontieră că sunt cetăţeni palestinieni şi au urcat în autocamion în Turcia, fără ca şoferul să cunoască acest lucru, în intenţia de a ajunge în Germania.

Conform protocolului româno-bulgar, şoferul, persoanele depistate şi mijlocul de transport au fost preluate de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi palestinieni, descoperiţi în vama Giurgiu, ascunşi într-un TIR cu mobilier din Turcia pentru Germania. Şoferul nu ar fi ştiut nimic