Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 55 de ani din Gorj a murit electrocutat în timp ce efectua lucrări la sistemul de canalizare

Un bărbat de 55 de ani care făcea lucrări la sistemul de canalizare în oraşul Târgu Cărbuneşti, judeţul Gorj, a murit electrocutat. El a fost supus manevrelor de resuscitare, dar nu a mai putut fi salvat.

de Redactia Observator

la 19.01.2023, 20:14

Ambulanţă
Bărbat de 55 de ani din Gorj, în stare critică după ce s-a electrocutat în timp ce efectua lucrări la sistemul de canalizare - Inquam Photos

Update: La sosirea echipelor de intervenţie bărbatul era în stare de inconştienţă. Au fost făcute manevrele de resuscitare, fără succes însă, fiind declarat decesul. 

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, care s-a electrocutat în timp ce efectua lucrări la sistemul de canalizare în oraşul Târgu Cărbuneşti, este supus manevrelor de resuscitare de către echipajul SMURD sosit la faţa locului, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, Florin Chisim.

Potrivit acestuia, la faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi o ambulanţă din cadrul SAJ Gorj, potrivit Agerpres.

"Avem o situaţie de urgenţă în desfăşurare. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani care efectua lucrări la sistemul de canalizare în oraşul Târgu Cărbuneşti şi care, nu ştiu împrejurările, s-a electrocutat. Bărbatul este în stare de inconştienţă, iar echipajele efectuează manevre de resuscitare", a spus Florin Chisim. 

Muncitor care lucra tot la reţeaua de canalizare, mort după ce a fost prins sub un mal de pământ

De asemenea, pompierii au mai intervenit, joi, pentru salvarea unui bărbat de 37 de ani peste care s-a surpat un mal de pământ, în comuna Borăscu. Evenimentul a avut loc în cadrul unor lucrări la reţeaua de canalizare. Victima a fost scoasă de către colegi, iar echipajele medicale sosite la faţa locului au început manevrele de resuscitare. În cele din urmă a fost declarat decesul bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un bărbat de 55 de ani din Gorj a murit electrocutat în timp ce efectua lucrări la sistemul de canalizare