Antena Meniu Search
x

Gospodărie din Câmpulung Moldovenesc, cuprinsă de flăcări în toiul nopţii. Toată agoniseala oamenilor, făcută scrum

Incendiu puternic în Câmpulung Moldovenesc. Mai multe anexe ale unei gospodării au fost cuprinse de flăcări în timpul nopţii. 

de Redactia Observator

la 24.10.2023, 12:03

- ISU Suceava

Un incendiu violent a afectat, în cursul nopţii de luni spre marţi, mai multe anexe ale unei gospodării din municipiul Câmpulung Moldovenesc, au anunţat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Incendiu puternic în Câmpulung Moldovenesc

Potrivit acestora, pompierii militari ai Detaşamentului Câmpulung Moldovenesc au intervenit cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

"La sosirea echipajelor, ardeau generalizat mai multe construcţii anexe dintr-o gospodărie, cu pericol de propagare la vecinătăţi. Au ars adăpostul de animale, pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, un depozit de furaje şi magazii de lemne, toate pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi, circa 30 de metri cubi lemne de foc şi circa 500 de kilograme de cereale. De asemenea, flăcările au degradat scule electrice, o drujbă, învelitoare din tablă, precum şi garajul gospodăriei, construit din lemn", au transmis oficialii ISU Suceava, potrivit Agerpres.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau cu izolaţia deteriorată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Gospodărie din Câmpulung Moldovenesc, cuprinsă de flăcări în toiul nopţii. Toată agoniseala oamenilor, făcută scrum