Antena Meniu Search
x

Grănicerii ucraineni au fost atacaţi de separatişti!

Grănicerii ucraineni au fost atacaţi cu cu grenade de separatist aşa că au fost nevoiţi să îl elibereze pe un lider separatist.

 Grănicerii ucraineni au fost atacaţi cu cu grenade de separatist aşa că au fost nevoiţi să îl elibereze pe un lider separatist, guvernatorul autoproclamat al regiunii Lugansk (estul Ucrainei), pe care tocmai îl arestaseră.

Valeri Bolotov a fost arestat sâmbătă dimineaţa la un post de control în timp ce tocmai trecuse frontiera cu Rusia. El a făcut obiectul unui mandat de arestare emis de serviciile de securitate ucrainene. Imediat după acest moment "200 de persoane înarmate au încercuit postul de control şi au cerut eliberarea lui Bolotov", potrivit serviciului de pază a frontierei ucrainene.

"Ei au reuşit să îl smulgă din mâinile" grănicerilor, conchide serviciul.

Separatiştii au confirmat pentru AFP eliberarea lui Valeri Bolotov. "Grănicerii voiau să îl reţină, dar armata noastră l-a eliberat. El este cu noi", a declarat purtătorul de cuvânt al "Republicii populare Lugansk", Vasil Nikitin.

"Am reuşit să îl eliberăm pe Bolotov după un schimb de focuri care a durat 15 minute", a declarat Volodimir Gromov, responsabil de "armata din sud-est", a mai spus acesta.

sursă: Mediafax

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Grănicerii ucraineni au fost atacaţi de separatişti!