Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Grătar în curtea Spitalului Slatina, după ce oraşul a rămas fără gaze. "Nu e glumă. Avem piept de pui și pulpe la grătar"

Pentru că oraşul Slatina a rămas fără alimentare cu gaze, de joi după-amiază, reprezentanţii Spitalului Slatina au găsit o soluţie cel puţin inedită pentru ca pacienţii internaţi să nu mănânce hrană rece: grătar în curtea spitalului! 

de Redactia Observator

la 05.10.2018 , 13:15

Pentru că oraşul Slatina a rămas fără alimentare cu gaze, de joi după-amiază, reprezentanţii Spitalului Slatina au găsit o soluţie cel puţin inedită pentru ca pacienţii internaţi să nu mănânce hrană rece: grătar în curtea spitalului! 

Managerul SJU Slatina, Cătălin Rotea, spune că ciorba de prânz va fi făcută în cazane ce vor fi încâlzite cu ajutorul arzătoarelor conectate la butelii. 

„Lipsa temporară a gazelor nu ne încurcă foarte tare în legătură cu hrana pentru cei internați în spital. Pacienții noștri vor servi ciorbă caldă la prânz, pentru că vom utiliza un arzător, dar și friptură la grătar. Nu este glumă. Vom instala grătarul în curtea din spatele spitalului. Avem piept de pui și pulpe, iar de grătar se va îngriji cineva care se pricepe la asta. Așa se face din ceva rău altceva foarte bun”, a declarat managerul SJU Slatina, potrivit olt-alert.ro. 

Articolul continuă după reclamă

De joi după-amiază, municipiul Slatina nu are gaze naturale, din cauza unei avarii la reţeaua de distribuţie a Transgaz. 

Potrivit Distrigaz Sud Rețele, ca urmare a unor disfunctionalități tehnice apărute în sistemul de transport al gazelor naturale operat de Transgaz, în data de 4 octombrie, începând cu ora 17.00, a fost sistată alimentarea cu gaze naturale, din motive de siguranță, pentru toți clienții din municipiul Slatina.

„În urma acestui incident au fost afectați aproximativ 28.000 de clienți, casnici și non-casnici”, se arată într-un comunicat al companiei.

Echipele Distrigaz Sud Rețele au demarat reluarea alimentării cu gaze naturale, începând de joi, ora 19.00, preconizând finalizarea acțiunii de alimentare cu gaze naturale pentru totalitatea clienților afectați, până în data de 5 octombrie, ora 17.00.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Grătar în curtea Spitalului Slatina, după ce oraşul a rămas fără gaze. "Nu e glumă. Avem piept de pui și pulpe la grătar"