Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Groază în sectorul 3 al Capitalei! Două femei, agresate de un individ, la distanţă de câteva zeci de minute. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere (Video)

Un bărbat din Capitală a fost săltat de poliţişti în cursul serii de ieri, după ce ar fi hărţuit sexual două femei în sectorul 3 al Capitalei. 

de Redactia Observator

la 08.01.2018 , 10:33

Groază în sectorul 3 al Capitalei! Două femei, agresate de un individ, la distanţă de câteva zeci de minute. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere - Foto cu caracter ilustrativ

Un bărbat din Capitală a fost săltat de poliţişti în cursul serii de ieri, după ce ar fi hărţuit sexual două femei în sectorul 3 al Capitalei. 

UPDATE 10:20 Bărbatul reţinut de poliţişti este un tânăr de 27 de ani. Sesizarea în acest caz s-a făcut pe data de 6 ianuarie, în jurul orei 16,30, când una dintre victimele individului a anunţat poliţia că, în timp ce se afla pe o stradă din sectorul 3, un bărbat necunoscut a venit din spate, şi-a dat pantalonii jos şi a mimat un act sexual, iar victima a ţipat iar bărbatul a fugit.

Autorităţile precizează şi că 'cel în cauză era cercetat, întrucât a fost depistat în flagrant de către agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 23, în luna iulie 2017, în timp ce săvârşea acte de exhibiţionism pe o stradă din sectorul 3'.

Articolul continuă după reclamă

Ştire iniţială

Două femei susţin ca au fost harţuite sexual, pe stradă, de acelaşi individ, la distanţă de câteva zeci de minute. 

Prima dintre ele a sunat la 112 şi a reclamat ce i s-a întâmplat, cea de-a doua a mers direct la Secţia 23 de Poliţie şi a depus o plângere.

Imediat, oamenii legii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi, la scurt timp, individul a fost identificat şi reţinut. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Groază în sectorul 3 al Capitalei! Două femei, agresate de un individ, la distanţă de câteva zeci de minute. Totul a fost filmat de camerele de supraveghere (Video)