Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Gropile de pe șoselele din Giurgiu, astupate cu... pavele. Noua modă în materie de asfaltare în România (Foto)

O nouă modă în materie de asfaltare iese la iveală în România: gropile astupate cu... pavele. Totul se întâmplă pe șoselele din Giurgiu.

de Redactia Observator

la 24.02.2018 , 16:52

O nouă modă în materie de asfaltare iese la iveală în România: gropile astupate cu... pavele. Totul se întâmplă pe șoselele din Giurgiu.

Reprezentanții autorităților locale sau angajații de la Direcția de Drumuri și Poduri au decis să rezolve problema gropilor din asfalt după un plan pur românesc.

Articolul continuă după reclamă

Cel mai probabil, în curtea întreprinderii, muncitorii au găsit numeroase pavele care nu foloseau nimănui, motiv pentru care au hotărât să le monteze în gropile de pe drumurile din Giurgiu.

Pe acelaşi subiect

Zis și făcut. Oamenii s-au apucat de treabă, au lărgit gropile deja existente și le-au dat o formă pătrată, iar ulterior au montat pavelele.

Din nefericire pentru ei, soluția ingenioasă s-a dovedit a fi una extrem de stupidă pentru că problema nu a fost rezolvată.

Gropile de pe soselele din Giurgiu au fost asfaltate cu pavele

Din cauza faptului că pavelele nu avea o fundație, întreaga construcție s-a scufundat, iar gropile au reapărut, însă de această dată aveau și o formă plăcută.

Șoferii nu au fost deloc încântați de această soluție și au declarat că, în continuare, își distrug mașinile în gropile răsărite pe șosele ca ciupercile după ploaie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Gropile de pe șoselele din Giurgiu, astupate cu... pavele. Noua modă în materie de asfaltare în România (Foto)