Antena Meniu Search
x

Video Grup arestat, după ce oferea împrumuturi ilegale cu dobânzi uriaşe, apoi agresa oamenii care nu rambursau banii la timp, în Braşov

Membrii unei reţele de cămătărie şi proxenetism s-au trezit ieri cu mascaţii la uşă. 16 percheziţii au fost făcute de oamenii legii în patru judeţe şi în Capitală. Şapte dintre suspecţi au fost reţinuţi şi au ajuns în arestul IPJ Braşov. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 25.10.2023, 14:08

Vezi și

Anchetatorii au stabilit că în perioada ianuarie-octombrie mai mulţi membri al acestui grup ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, inclusiv la adrese din Braşov, iar în ceea ce priveşte alţi membri ai grupului, aceştia s-ar fi ocupat cu activităţi de camătă, percepând dobânzi între 20% şi 40% şi exercitând acte de constrângere şi violenţă, atunci când apăreau probleme în rambursarea împrumuturilor acordate ilegal.

Au fost nu mai puţin de 26 percheziţii din judeţul Braşov, dar şi din Argeş, Prahova, Ilfov şi din Bucureşti şi 9 mandate de aducere care au fost puse în aplicare ieri de poliţiştii din Braşov. Şapte persoane au fost reţinute şi au ajuns în arestul IPJ Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Grup arestat, după ce oferea împrumuturi ilegale cu dobânzi uriaşe, apoi agresa oamenii care nu rambursau banii la timp, în Braşov