Antena Meniu Search
x

Grupare de traficanţi de droguri, destructurată în urma a 18 percheziții în patru judeţe. Zece persoane au fost arestate preventiv

Zece persoane au fost arestate preventiv, iar alte două au fost plasate în arest la domiciliu pentru trafic de droguri, a decis vineri Tribunalul Iași.

De Redactia Observator la 26.11.2022, 11:48
Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Hepta

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Iași au făcut joi 18 percheziții domiciliare în județele Iași, Neamț, Galați și Timiș într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit polițiștilor, mai multe persoane din orașul Târgu Frumos, județul Iași, ar fi vândut droguri și substanțe cu efecte psihoactive consumatorilor din județul Iași.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea a 12 persoane, iar vineri judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus arestarea preventivă a 10 persoane și măsura arestului la domiciliu față de două persoane.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Grupare de traficanţi de droguri, destructurată în urma a 18 percheziții în patru judeţe. Zece persoane au fost arestate preventiv