Antena Meniu Search
x

Video Haos în nordul Capitalei, după ce bariera de pe şoseaua Petricani s-a defectat. Sătuli să aștepte, călătorii din autobuze au luat-o la pas: "Bătaie de joc"

Haos a fost aseară şi în nordul Capitalei. Celebra barieră de pe şoseaua Petricani s-a defectat din nou, iar şoferii au fost nevoiţi să trecă un nou test al răbdării. Şi dacă acest lucru nu era de ajuns, de azi-noapte, CFR a început lucrările de modernizare a trecerii la nivel cu calea ferată. Astfel, circulaţia auto în zonă va fi oprită zilele acestea.

de Redactia Observator

la 28.06.2023, 07:44

Vezi și

A fost haos seara trecută în nordul Capitalei. Puţin după ora 21, celebra barieră de pe Şoseaua Petricani a paralizat, din nou, tot traficul. S-a stricat chiar înainte de începerea lucrărilor de modernizare.

Șofer: Bătaie de joc. E mai mult decât periculos pentru că dacă în momentul acela trece vreo maşină si bariera se lasă, vă daţi seama ce se poate întâmpla.

A fost haos seara trecută în nordul Capitalei.

În trafic au fost blocate şi mai multe autobuze care leagă Pipera de Bucureşti. Călătorii au preferat să meargă mai bine pe jos, decât să aştepte în zadar.

După ce bariera a fost reparată, au început lucrările de modernizare a căii ferate. Circulaţia pe şoseaua Petricani a fost din nou blocată, iar şoferii au fost redirecţionaţi pe o rută ocolioare.

Emanuel Covariuc, reprezentant CFR: Lucrările constau în ciuruirea prismei de piatră spartă, înlocuirea şinei de la trecerea de nivel sudură, şi toate lucrările astea au ca scop ridicarea vitezei, de la 70 de km la ora la 160. E singura zonă care a rămas, celelalte zone au fost modernizate în luna aprilie, martie e ultima de pe tronsonul ăsta, Bucureşti - Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Haos în nordul Capitalei, după ce bariera de pe şoseaua Petricani s-a defectat. Sătuli să aștepte, călătorii din autobuze au luat-o la pas: "Bătaie de joc"