Antena Meniu Search
x

Video Haos la ieșirea din țară de minivacanța de 1 Decembrie. S-au format cozi kilometrice. Cât aşteaptă şoferii la Nădlac

Punctele de frontieră din judeţul Arad s-au aglomerat miercuri, 30 noiembrie, pe sensul de ieșit din țară. Mii de români profită de minivacanță și pleacă în străinătate, iar coloanele de mașini se întind deja pe câțiva kilometri. La Nădlac II coloana de maşini este lungă de peste 4 kilometri şi se aşteaptă cel puţin două ore pentru a putea trecere în Ungaria, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 12:57

Vezi și

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră Arad au declarat că de la primele ore ale zilei foarte multe maşini s-au prezentat la ieşirea din ţară.

La Nădlac II coloana de maşini este lungă de peste 4 kilometri

"În contextul minivacanţei, traficul este foarte intens în punctele de trecere a frontierei, pe sensul de ieşire din România. La Nădlac II sunt deschise şase artere de control pentru autoturisme, dar ca să deschidem mai multe depindem de autorităţile ungare, care trebuie să aloce mai mulţi poliţişti. Reamintim că, la graniţa cu Ungaria, formalităţile de frontieră se efectuează în comun cu autorităţile ungare, astfel că numărul de artere care pot fi deschise este limitat de numărul de poliţişti repartizaţi de către statul vecin", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Andrei Dincă.

La Nădlac II, timpul de aşteptare pentru control este de cel puţin de o oră jumătate, iar coloana de maşini formată pe autostrada pan-europeană este lungă de peste 4 kilometri. Pe autostradă a rămas o singură bandă de circulaţie pe sensul spre Ungaria, pentru că pe cea de urgenţă staţionează camioane, iar pe prima bandă staţionează maşini.

La Nădlac I (DN7), sunt deschise trei artere de control pentru autoturisme, la ieşire din ţară, dar se aşteaptă minimum 90 de minute, iar la Turnu sunt deschise patru artere şi se aşteaptă tot 90 de minute. La Vărşand, sunt disponibile două artere şi se aşteaptă 60 de minute pentru a se intra în Ungaria.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Haos la ieșirea din țară de minivacanța de 1 Decembrie. S-au format cozi kilometrice. Cât aşteaptă şoferii la Nădlac