Antena Meniu Search
x

Horia Moculescu îşi revine miraculos după operaţie

Se apropie de 80 de ani, dar pare pregătit pentru orice provocare! După operaţie, Horia Moculescu şi-a revenit rapid, dar durerile încă îi mai dau de furcă.

Vezi și

 Într-un interviu acordat reporterilor Observator, compozitorul spune că mai rău decât durerile fizice, îl macină grijile. Vrea să o vadă pe Nidia, mezina familiei, pe picioarele ei. Iar pierderea singurului său fiu, Ionuţ, încă e o rană deschisă.

O spune acum. Optimist. În urmă cu o lună, însă, trecea printr-o spaimă cumplită. O ambulanţă l-a dus de urgenţă la Spitalul Floreasca. Medicii i-au recomandat operaţia. Intervenţia era însă riscantă la cei 77 de ani ai săi. Mai ales că Horia Moculescu suferă şi de probleme cardiace.

Totul a decurs însă bine. Iar problemele de sănătate i-a readus şi familia aproape. Fiica sa, Nidia, de care îl despărţeau o serie de neînţelegeri, i-a stat mereu alături, la spital. Iar el, i-a purtat mai mult ei de grijă.

Chiar şi fosta soţie, Mariana Moculescu, i-a trimis urări de bine, câtă vreme a fost internat. Îi lipseşte încă fiul. Mort la 31 de ani. De la el i-a rămas însă un nepot.

După patru căsnicii ratate, Horia Moculescu este singur. Divorţul de ultima soţie, Mariana Moculescu, l-a ţinut pe compozitor, multă vreme, pe prima pagină a ziarelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Horia Moculescu îşi revine miraculos după operaţie