Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscop 5 aprilie 2018. Bani mulţi, iubire furată şi un Botox inutil. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 5 aprilie 2018. Taurul face o intervenţie chirurgicală plastică, iubirea Gemenilor sare în braţele celui mai bun prieten, iar Berbecul are fantezii.

de Redactia Observator

la 04.04.2018 , 17:20

Horoscop 5 aprilie 2018. Bani mulţi, iubire furată şi un Botox inutil. Informaţii la zi pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 5 aprilie 2018. Taurul face o intervenţie chirurgicală plastică, iubirea Gemenilor sare în braţele celui mai bun prieten, iar Berbecul are fantezii erotice, dar n-are curaj să acţioneze.

Leu primeşte o mare sumă de bani, Fecioara e făcută de râs de partenerul său, iar Vărsătorul are probleme cu animalul de companie.

Horoscop 5 aprilie 2018 pentru Berbec

Articolul continuă după reclamă

Berbecul astăzi se pierde în puterea fanteziilor erotice. Vă imaginaţi că o persoană de care eşti îndrăgostit ți-a spus deja "da" și că sunteţi un cuplu foarte frumos. Gândul îţi fuge la tot felul de chestii romantice, dar există o problemă. Seara, un prieten te informează că obiectul pasiunii tale urmează să părăsească oraşul pentru o perioadă destul de lungă, iar tu simţi că îţi fuge pâmântul de sub picioare. Există o singură modalitate de a rezolva această problemă. Urmează-ţi visul fără a pierde un minut. Vorbiți, ţipaţi, spune-i tot ce se petrece în sufletul tău pentru a păstra această persoană. Spune-i tot ce simţi pentru ea şi încearcă cu disperare şi fără ruşine să-i spui tot ce trebuie să ştie. E şansa vieţii pentru tine.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 5 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul pe 5 aprilie nu este sfătuit să schimbe nimic în aspectul său. Acest experiment este cu atât mai periculos dacă este vorba de o intervenție chirurgicală plastică sau de orice injecție. Un specialist de înaltă clasă ar trebui să fie singurul care să încerce astfel de lucruri, să nu uitați. Dacă doriți cu adevărat să vă schimbați într-o manieră şocantă, mai întâi de toate decideți asupra profesioniștilor cărora le veți încredința frumusețea și sănătatea dvs.

Horoscop 5 aprilie 2018 pentru Gemeni

Gemenii în această zi vor fi dezamăgiți de vechiul lor prieten. Vei împărtăși cu el că o anumită persoană provoacă o dorință puternică în sufletul tău. Chiar îi arăți prietenului contul lor de socializare, care va fi o greșeală nefericită pentru tine. În secret, acest prieten fals va începe să discute cu iubita ta, iar cu fiecare mesaj va veni mai aproape de ușile inimii ei. Nu trebuie să regretați pierderea acestei persoane (nu aveți nevoie de astfel de prieteni).

Horoscop 5 aprilie 2018 pentru Rac

Racul în această zi va fi foarte jenat de un compliment primit de la un coleg. Această persoană va sugera că sunteți interesat de ei nu ca un profesionist, ci ca o persoană arătoasă, cu un caracter foarte carismatic. Dacă un romantism la locul de muncă nu este în planurile dvs. sau dacă aveți deja un partener permanent, trebuie să încheiați rapid toate discuțiile despre această problemă. Informați cu tact colegul că nu veți fi niciodată împreună, oricât de mult va încerca. 

Horoscop 5 aprilie 2018 pentru Leu

Această zi va aduce mare plăcere Leului în toate direcțiile vieții. La locul de muncă veți afla știrea că veți fi recunoscut ca cel mai bun angajat al lunii trecute. La domiciliu, împărtășiți această știre cu rudele, veți afla că și soțul dvs. va primi în curând un premiu major. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să luați datoria nouă pentru a face o achiziție costisitoare (bonusurile dvs. vor compensa mai mult decât aceste cheltuieli).

Horoscop 5 aprilie 2018 pentru Fecioară

Fecioara în această zi va fi indignată de comportamentul celorlalți. Chiar în prezența ta, ei flirtează cu noul tău prieten sau însoțitor. Acest lucru contrazice complet povestea dvs. elocventă despre devotamentul și dragostea celei mai bune jumătăți, pe care tocmai l-ați împărtășit cu un prieten. În ochii lui, vedeți reproșul: "Wow, acesta este partenerul tău super-credincios?" Tot ce puteți face este să reambalați ceea ce se întâmplă într-o glumă.

Horoscop 5 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanţa în această zi va face un proiect de călătorie. Partenerul tău gelos insistă asupra lui, indignat că vei petrece câteva zile distanță de ei, chiar și în compania colegului tău. La locul de muncă, refuzul tău de călătorie de afaceri nu va fi înțeles (va părea complet absurd pentru toată lumea). Ascultă cuvintele unuia dintre colegii tăi cu experiență. Poate că are dreptate atunci când spune că persoana care interferează cu calea carierei tale, trebuie să respecte ceea ce faci şi să te susţină, nu să te facă de râs la muncă.

Horoscop 5 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionii pe 5 aprilie 2018 riscă să-și compromită reputația profesională. Acest lucru nu se va întâmpla dacă verificați cu atenție proiectul dvs. curent înainte de al preda managementului la nivel superior. Acest sfat este de două ori relevant dacă proiectul dvs. a fost realizat în colaborare cu un începător. Poate că nu tu ai făcut o greșeală, dar colegul nou, care nu este încă competent în astfel de chestiuni, este foarte probabil să fi greşit capital în analize. Verifică totul.

Horoscop 5 aprilie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorii astăzi nu vor putea determina adevăratele intenții ale unei anumite persoane. Toată ziua te vor deranja cu telefoane și mesaje şi cu o poveste despre cât de mult te plac. Seara, când sunteți de acord în cele din urmă să vă întâlniți cu această persoană, nu veți observa în comportamentul lor un interes deosebit pentru a vă familiariza cu voi. Este posibil ca în această situație să fiți doar un trofeu sau subiect al disputei altcuiva.

Horoscop 5 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornii vor îndeplini în mod satisfăcător toate sarcinile obligatorii, după care vă veți răsfăța atmosfera liniștită a familiei. Majoritatea timpului liber va merge la verificarea temelor unui copil (acest eveniment te va face destul de nervos). Veți uita repede acest lucru, de îndată ce va fi un prieten sau un vecin apare la ușă şi vă propune să vă distraţi cu hobby-ul vostru comun.

Horoscop 5 aprilie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul in aceasta zi nu va fi multumit de starea de sanatate a animalului lor de companie. Veți fi nevoit chiar să contactați un medic veterinar pe care știți să îl consultați cu privire la aceste probleme. Din fericire, medicul nu găsește nimic rău în privința animalului dvs. și presupune că această stare de rău nu va dura mult timp. Într-adevăr, în curând, prietenul tău cu patru picioare va veni pe deplin activ și va continua să te amuze cu giumbuşlucurile lui.

Horoscop 5 aprilie 2018 pentru Peşti

Pestii vor petrece 5 aprilie 2018 punându-şi planurile în ordine. Dimineața, uitându-te în oglindă, veți găsi niște defecte la voi. Tu decizi că nu mai poţi tolera şi că indiferent de ce se întâmplă, trebuie să le îndrepţi. Din păcate, acest proces va lua mai mult timp, bani și efort din partea dvs. decât ați presupus inițial. Cel mai rău dintre toate, după toată această luptă, nimeni nu va observa că ați schimbat nimic. În plus, riscul bisturiului nu e tocmai de neglijat.

(source)

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Horoscop 5 aprilie 2018. Bani mulţi, iubire furată şi un Botox inutil. Informaţii la zi pentru toate zodiile