Antena Meniu Search
x

Horoscop 2 aprilie 2018. Bani, risc de puşcărie şi o noapte de foc. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 2 aprilie 2018. Fecioara obţine o sumă mare de bani, Peştii riscă să intre în puşcărie din cauza combinaţiilor ilegale, iar Taurul scapă de o persoană.

Horoscop 2 aprilie 2018. Bani, risc de puşcărie şi o noapte de foc. Informaţii la zi pentru toate zodiile - Observator.tv

Horoscop 2 aprilie 2018. Fecioara obţine o sumă mare de bani, Peştii riscă să intre în puşcărie din cauza combinaţiilor ilegale, iar Taurul scapă de o persoană care stă cu el pentru bani.

Leii sunt absolut furioşi că trebuie să se întoarcă la muncă, Scorpionul are o idee de afaceri, iar Capricornul are o noapte de foc.

Horoscop 2 aprilie 2018 pentru Berbec

Berbecul pe 2 aprilie 2018 ar trebui să solicite sfatul unor angajați mai experimentați. Cu ajutorul acestor persoane, vă finalizați rapid proiectul actual, care vă va oferi dreptul la speranța pentru promovare. Seara ar trebui să renunți la toate formele de activitate. Trebuie să vă refaceţi potențialul energetic, irosit în timpul programului de lucru. Citiţi o carte, ascultaţi o muzică, relaxaţi-vă în pat, la o emisiune. Mâine aveţi o zi foarte grea, pentru care energia este foarte necesară.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 2 aprilie 2018 pentru Taur

Taurul astăzi află adevărul despre intențiile unei anumite persoane. Veți fi informat despre aceasta de către o a treia persoană (cineva familiarizat personal cu dvs.). Veți afla că persoana care v-a propus să fiţi un cuplu are planuri egoiste. Când veți auzi aceste noutăţi veți avea o mare dezamăgire, dar veți face față rapid acestui eșec. Voi decideți să pedepsiți această persoană lacomă, mergând împreună într-un restaurant extrem de scumă, plecând brusc de la masă şi lăsând persoana respectivă să plătească nota. Asta ar trebui să o inveţe minte să mai profite de pe urma dumneavoastră.

  • Recomandare: Horoscop 3 aprilie 2018. Jackpot uriaş, corupţie şi o iubire bizară. Informaţii la zi pentru toate zodiile

Horoscop 2 aprilie 2018 pentru Gemeni

Gemenii se vor confrunta cu o luptă în această dimineață. Veți intra în lupta pentru un proiect de prestigiu, pe care l-au revendicat și câțiva angajați super-profesioniști. Dar aveţi un as în mânecă şi în consecință, șeful dvs. va decide că sunteți cel mai potrivit pentru rolul managerului acestor sarcini. Totul este bine, doar această victorie va veni cu un preț foarte ridicat. Persoanele pe care le-ai ocolit vor avea o mare resentiment față de tine și vei pierde relații prietenești cu ei. Mai ales că te-ai folosit de anumite informaţii personale pentru a-i înlătura din luptă. Dar ţine minte, în dragoste şi război totul e permis. Mergi până la capăt.

Horoscop 2 aprilie 2018 pentru Rac

Racul îşi va surprinde principalul inamic cu o atitudine profesionistă. Ignorând calculele sale vicioase, veți comunica cu el fără prea multe conflicte. Această precauție vă va ajuta să evitați o întreagă mare de probleme. El oricum nu va putea să-și realizeze proiectul pentru că este extraordinar de prost făcut şi nici nu veţi fi acuzat că i-aţi pus beţe în roate. Astfel, vă veți menține prestigiul la un nivel nemodificat. În plus, sunteți bine respectat în anumite cercuri profesionale, în special pentru talentul dumneavoastră şi intuiţia extraordinară.

Horoscop 2 aprilie 2018 pentru Leu

Leii astăzi nu vor avea o stare bună. Sunteţi neliniştit şi încordat de faptul că weekendul a trecut și că voi, fie că doriți sau nu, va trebui să vă întoarceți la muncă. Toată ziua te vei comporta ca un vulcan, care așteaptă doar o ocazie convenabilă de a exploda. Unul dintre colegii tăi nu va putea să înțeleagă atitudinea ta agresivă și va provoca accidental un scandal monstru. Din fericire, vă puteți recâștiga controlul, iar acest incident va trece fără consecințe neplăcute. Încercaţi să acceptaţi faptul că trebuie să vă întoarceţi la muncă. Nu e frumos, dar necesar.

Horoscop 2 aprilie 2018 pentru Fecioară

Fecioara în această zi va câștiga o nouă perspectivă profesională. Cu toate acestea, fiecare dintre aceste perspective imaginate nu va implica doar succesul instantaneu, ci victorii mari, pe care le veți obține doar ca rezultat al unei lucrări dureroase. Merită să faceți acest lucru, uitând de toate fricile. Va fi rezonabil dacă opriți telefonul astfel încât apelurile de la familie și prieteni să nu vă distragă atenția de la construirea unui viitor luminos pentru cariera dvs. Ziua de azi e doar despre voi, nu vă implicaţi în problemele altora. Cel puţin nu azi.

Horoscop 2 aprilie 2018 pentru Balanţă

Balanţa va petrece ziua fără nici un rezultat vizibil. Din cauza lipsei de somn, veți căuta cele mai scurte și mai simple modalități de a trece ziua lucrătoare. În acest caz, chiar și cel mai elementar proiect vă dă dureri de cap puțin mai mult decât v-ați așteptat inițial. Motivul pentru aceasta - aceeași lipsă de somn, precum și faptul că aţi băut cam mult în weekend. O mahmureală care vă afectează munca nu e o mahmureală bună. Poate ar fi indicat să vă luaţi liber azi. Puteţi invoca probleme de sănătate. De obicei funcţionează.

Horoscop 2 aprilie 2018 pentru Scorpion

Scorpionul pe 2 aprilie va primi o ofertă tentantă în legătură cu sfera finanțelor. Înainte de a vă da un consimțământ față de acest proiect, încercați să stabiliți dacă în el există capcane, ceea ce ar putea duce la eșecul acestei întreprinderi colective. Este posibil ca, după o analiză profundă, să găsiți că acest proiect este doar o idee care necesită o dezvoltare cuprinzătoare. Dacă sunteți în măsură să ajutaţi la perfectarea proiectului, oferiți-vă serviciile pentru fondatorul acestei idei.

Horoscop 2 aprilie 2018 pentru Săgetător

Sagetatorii astăzi vor fi în pericol de a-şi rata complet viața lor personală. Există riscul de a permite persoanei fără de care nu puteți trăi fără un minut, să plece pentru totdeauna. Acest lucru nu se va întâmpla dacă stingeți imediat un conflict major care a izbucnit între voi. Dacă nu puteți împiedica acest lucru, faceți tot ce puteți pentru a vă asigura că această persoană nu pleacă nicăieri. Știți foarte bine că, de îndată ce ușa se va lovi în spatele lor, nu o veți mai vedea niciodată. Azi e pericol maxim, nu vă certaţi cu persoana iubită.

Horoscop 2 aprilie 2018 pentru Capricorn

Capricornului îi este recomandat să se dedice recuperării, după un weekend absolut nebun. Vă dor toate, aţi dansat, aţi băut, v-aţi distrat şi acum suferiţi consecinţele. Abia seara vă relaxați pe deplin. Nu este vorba despre o distracție energică în compania prietenilor tăi, ci despre ceva mai calm și mai creativ. Puteți citi, viziona o emisiune TV interesantă, sau puteți găsi o altă activitate fără a părăsi casa. Totul se leagă, pentru că veţi avea un vizitator nocturn care nu o să vă lase să dormiţi. E de bine, dar aveţi grijă să nu întârziaţi la muncă.

Horoscop 2 aprilie 2018 pentru Vărsător

Varsatorul va petrece 2 aprilie 2018 in armonie cu ei insisi si cu lumea exterioara. Ai o stare de zen după acest weekend şi nu poţi decât să te gândeşti unde vrei să-ţi petreci sărbătorile de Paşte. Şi mai ales, cu cine. Doar că, acest lucru va deveni o problemă, pentru că actualul tău partener a rămas cu un gust amar după cum te-a văzut la petrecerea din weekend. Aşa că, este posibil să ţi le petreci singur, ori să-ţi schimbi partenerul foarte curând.

Horoscop 2 aprilie 2018 pentru Peşti

Evenimentele din această zi vor încerca să-i ademenească pe Pesti într-o aventură dubioasă. Ideea implică o încălcare a legii și nu riscaţi pe principiul ce poate să se întâmple dacă totul merge prost. Nu mergeți, nu o faceţi, sau consecințele alegerii dvs. vor fi foarte, foarte triste. Cel mai bine ar fi să refuzați această aventură periculoasă și să interziceți celui mai bun prieten să participe la ea. Dacă vreţi să vă îmbogățiţi, gândiţi-vă la opțiuni legitime pentru câștiguri mari.

(source)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Inedit » Horoscop 2 aprilie 2018. Bani, risc de puşcărie şi o noapte de foc. Informaţii la zi pentru toate zodiile