Antena Meniu Search
x

Hoțul care s-a șters de zăpadă înainte de a sparge banca din Craiova a furat 20 de mii de lei

Un jaf ca în filme s-a derulat în centrul Craiovei. Un bărbat înarmat şi cu faţa acoperită a intrat într-o unitate bancară chiar în miezul zilei. Camerele de supraveghere au surprins scenele.

de Redactia Observator

la 25.01.2019, 21:54

Vezi și

Un jaf ca în filme s-a derulat în centrul Craiovei. Un bărbat înarmat şi cu faţa acoperită a intrat într-o unitate bancară chiar în miezul zilei. Camerele de supraveghere au surprins scenele. La acel moment, în bancă se aflau doar două angajate. Sub ameninţarea unui pistol, i-au oferit 20 de mii de lei. 

Imaginile au fost surprinse puţin după ora 14. Individul cu faţa acoperită a intrat relaxat în banca din centrul oraşului Craiova.  

Bărbatul s-a sters chiar şi pe picioare înainte de a se îndrepta spre cele două angajate care se aflau în sucursala bancară. În faţa lor a scos un pistol. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Abia după ce bărbatul mascat a fugit, angajatele au cerut ajutorul poliţiei.  Oamenii care se aflau în zonă în momentul jafului spun că nu au observat niciun individ suspect pe stradă. 

Preţ de mai multe ore, poliţiştii criminalişti au adunat probe şi au făcut cercetări la faţa locului. Aproape 20.000 de lei lipseau din casierie. 

La sfârşitul lunii trecute, un bancomat din Braşov a fost aruncat în aer iar hoţii au dispărut cu peste 160. 000 de lei. Şi ei sunt în continuare căutaţi de poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Hoțul care s-a șters de zăpadă înainte de a sparge banca din Craiova a furat 20 de mii de lei