Antena Meniu Search
x

Au fost prinși hoții care au furat agoniseala de o viață a doi bătrâni din Iași. Cei trei bărbați au fugit cu 44.000 de euro şi 100.000 de lei

Doi bătrâni din Scheia, județul Iași, au pierdut agoniseala de-o viaţă, după ce trei bărbați i-au păcălit și au reușit să le fure în jur de 60.000 euro din casă

Doi bătrâni din Scheia, județul Iași, au pierdut agoniseala de-o viaţă, după ce trei bărbați i-au păcălit și au reușit să le fure în jur de 60.000 de euro din casă.

Cei trei hoți au fost prinși în județul Vaslui, în urma unei operațiuni a poliției care viza șase persoane din comuna Motca, județul Iași.

Cei șase bărbați, cu vârste între 30 și 36 ani, au fost reținuti de politiști, după ce au sustras bani din locuința unei persoane din comuna Vetrișoaia, judetul Vaslui.

Pe acelaşi subiect

Politiștii au probat activitatea infracționala a acestora, fiind acuzati de comiterea mai multor infractiuni de furt din locuință, scrie vremeanoua.ro.

În urma verificărilor s-a constatat că trei dintre infractori sunt autorii celui mai mare furt de pe raza județului Iasi.

Pe 10 februarie, în doar cateva minute, cei trei au reușit sa fure din locuinta unui bătrân din comuna Șcheia peste 44.000 de euro și un miliard de lei vechi.

Hoții au bătut la poartă şi le-au cerut oamenilor să le vândă cartofi. Pentru că aceștia au plătit cu o bancnotă de valoare mare, bătrânul s-a dus în casă să aducă restul.

Hoții au văzut unde s-a ținea omul banii și, într-un moment de neatenție din partea celor doi soți, au reușit să sustragă cu banii.

Când s-a văzut fără agoniseala de-o viaţă, bătrânului de 82 de ani i s-a făcut rău şi a fost transportat de Urgenţă la spitalul din Paşcani.

În timp ce bărbatul era în grija medicilor, soţia sa a povestit poliţiştilor cum a fost prădată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Au fost prinși hoții care au furat agoniseala de o viață a doi bătrâni din Iași. Cei trei bărbați au fugit cu 44.000 de euro şi 100.000 de lei