Antena Meniu Search
x

Trei hoți au fost prinși întâmplător de polițiștii din Sibiu

Polițiștii din Sibiu s-au trezit cu trei hoți căutați pentru o spargere la un filtru al Poliției. Polițiștii și-au dat seama cine sunt trei trei, după ce șoferul mașinii a fost depistat că nu avea permis de conducere, iar oamenii legii au extins cercetările asupra celor trei bărbați din mașină.

de Redactia Observator

la 01.06.2020, 16:54

Hoti prinsi intamplator, la Sibiu - Profimedia

Nu mică le-a fost mirarea, atunci când cei trei s-au dovedit a fi chiar hoții care dăduseră o spargere în Sebeș. De asemenea, autoturismul era plin ochi cu bunurile furate.

"Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au oprit, pentru control, pe DN 14, în localitatea Șeica Mare, un autoturism condus spre municipiul Mediaș. În momentul opririi autoturismului în cauză, s-a constatat că șoferul era însoțit de alți doi pasageri, unul în vârstă de 15 ani, din Buzd, celălalt în vârstă de 42 de ani, din Mediaș, iar în autoturism au fost depistate mai multe bunuri reclamate ca sustrase în cursul aceleiași zile de pe raza localității Sebeș, județul Alba. Cele trei persoane, autoturismul și bunurile în cauză au fost puse la dispoziția polițiștilor din cadrul I.P.J. Alba în vederea continuării cercetărilor privind săvârșirea infracțiunii de furt", potrivit IPJ Sibiu.

La volan se afla un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în localitatea Buzd, acesta neavând dreptul de a conduce. Pe numele său, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Trei hoți au fost prinși întâmplător de polițiștii din Sibiu