Antena Meniu Search
x

Doi hoți, prinși după o spargere ca-n filme în București. Prejudiciul e de peste 300.000 de euro

Jaf ca în filme într-un complex rezidenţial din Sectorul 2 al Capitalei! Doi hoţi au spart un apartament de lux, păzit şi supravegheat video, ziua în amiaza mare. Au plecat cu o comoară: 16 ceasuri de lux şi zeci de bijuterii. Toate valorează 300 de mii de euro.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 28.01.2020, 20:11

Vezi și

Jaf ca în filme într-un complex rezidenţial din Sectorul 2 al Capitalei! Doi hoţi au spart un apartament de lux, păzit şi supravegheat video, ziua în amiaza mare. Au plecat cu o comoară: 16 ceasuri de lux şi zeci de bijuterii. Toate valorează 300 de mii de euro. Indivizii au fost prinşi după trei luni, când încercau să fugă în Republica Moldova, acolo unde au şi vândut deja o parte din bunuri.

Uşa ferecată cu una din cele sigure încuietori nu a fost un obstacol pentru hoţi. Au folosit o cheie potrivită pentru a intra în apartamentul de lux fără să lase nici măcar o urmă.

Deși complexul rezidențial unde a avut loc jaful este supravegheat video și păzit în permanentă hoții nu s-au lăsat intimidați. Au avut nevoie de mai puțin de trei ore pentru a da lovitură și a se face nevăzuți.

Surse din poliţie spun că indivizii au acţionat la pont. Ştiau nu doar că proprietarii sunt plecaţi, dar şi că au o comoară în casă. Au pus mâna pe 16 ceasuri de lux şi zeci de bijuterii din aur.

Prejudiciul, de peste 300.000 de euro

Luni întregi s-au plimbat liberi prin ţară şi în acest timp ar fi vândut o parte din bunuri în republica moldova. Camerele de supraveghere din complex i-au dat de gol şi în cele din urmă au fost prinşi în timp ce încercau să plece din ţară.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hoţii nu sunt la prima lovitură, spun oamenii legii. Au în "palmares" şi alte lovituri atât la noi, cât şi în Moldova. În trecut, au reuşit chiar să fure o cutie de valori dintr-o bancă. Pentru mulţi, povestea pare scoasă din filmele de acţiune.

Proprietarul, un tânăr de 34 de ani, speră să mai recupereze o parte din bunuri. Pe hoţi lovitura îi va costa până la cinci ani de libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Doi hoți, prinși după o spargere ca-n filme în București. Prejudiciul e de peste 300.000 de euro